Vrei inelele purtate de Beyonce şi Rihanna? Le poţi cumpăra la licitaţie, în România

Beyonce-acuzată-de-vrăjitorie.jpg

Beyonce este acuzată de vrăjitorie de fostul ei toboşar
Beyonce are bijuterii superbe
foto: Hepta

Bijuterii spectaculoase purtate de staruri de la Hollywood sau realizate de renumiți creatori în ateliere celebre sunt aduse pentru prima dată în România şi vândute la licitaţie. Printre piesele rare ce vor fi expuse pentru a fi admirate şi achiziţionate se află bijuterii Fberge, Tiffany, Pheres, Masriera sau Cartier, purtate la ocazii speciale de Beyonce şi Rihanna.

Beyoncé și Rihanna au ales să poarte la evenimente marcante inele realizate de brandul exclusivist Pheres și care, acum, se găsesc în Licitația de Bijuterii, care va avea loc miercuri (11 decembrie). 

beyonce.png

beyonce bijuterii inel
Beyonce poartă o superbă bijuterie
Foto: arhivă personală

Inelul „Azalea” a fost purtat de Rihanna cu ocazia inaugurării bulevardului „Rihanna Drive” în Barbados, iar modelul inelului din aur „Queen Bey”, decorat cu diamante în formă de inimă și diamante, a fost purtat de Beyoncé cu ocazia petrecerilor Oscar din anul 2017.

rihanna_purtand_inelul_din_aur_azalea_decorat_cu_diamante.png

rihanna
Inelul „Azalea ” a fost purtat de Rihanna cu ocazia inaugurării bulevardului „Rihanna Drive
Foto: arhivă personală

Piesele, rare, au o valoare estimată între 3.000 și 6.000 de euro.  O suită de bijuterii din licitație poartă semnătura celebrului atelier rusesc Fabergé, renumit pentru producția de bijuterii de artă și cunoscut îndeosebi pentru „Ouăle Fabergé” – realizate din metale și pietre prețioase.

Printre rarele obiecte se numără și deosebitul inel și perechea de cercei din aur, decorate cu email și diamante, cu o valoare estimată între 4.000 și 6.000 de euro.  

expozitie_licitatia_de_bijuterii_-_artmark.jpeg

expozitie licitatie bijuterii
Bijuteriile ce vor fi scoase la licitaţie
Foto: arhivă personală

Licitația propune o gamă largă de bijuterii - inele din aur, cu diamante și safire rare, seturi de cercei și coliere din perle, lanțuri cu pandantive deosebite care poarta numele unor branduri renumite: Tiffany, Fabergé, Cartier, Pheres, Masriera etc.

Cele 250 de loturi din Licitația de Bijuterii reprezintă piese rare, vechi, cu prețuri pe măsura unui cadou de Crăciun, plecând de la prețuri de pornire de 20 de euro și care ajung până la 20.000 de euro.

Licitația organizată de Artmark are loc săptămâna viitoare la Palatul Cesianu- Racoviță.

 

Citeşte şi:

 

Vedetele nu se uită la bani. Cele mai spectaculoase bijuterii de pe covorul roșu

Rihanna, plină de senzualitate și provocatoare la un carnaval din țara natală

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1