Viorel Cataramă a protestat sâmbătă în Piața Victoriei: „Se întâmplă lucruri caraghioase în România”

Ultima actualizare:

    Luna trecută, Cataramă a mai participat la un protest în Piața Victorieifoto: Mediafax
Luna trecută, Cataramă a mai participat la un protest în Piața Victorieifoto: Mediafax

Câteva sute de oameni au răspuns chemării lui Viorel Cataramă de a protesta sâmbătă după-amiaza în Piața Victoriei din București. Printre ei, omul de afaceri a fost foarte activ și a reclamat vehement prelungirea stării de alertă.

„Eu am făcut o mobilizare, am anunțat public. Mișcarea Partrioților Români organizează acest miting de protest împotriva continuării stării de alertă. Și consider că se întâmplă lucruri caraghioase în România”, a declarat sâmbătă Cataramă. Oamenii s-au adunat în piață cu pancarde încă de la ora 17.00, așa cum i-a îndemnat omul de afaceri la începutul acestei săptămâni. „Patrioți români! Veniți sâmbătă la ora 17.00 în Piața Victoriei să protestăm împotriva prelungirii stării de alertă! Să luptăm pentru menținerea drepturilor și libertăților noastre fundamentale, pentru dreptul la muncă și la o viață normală. Să luptăm pentru semenii noștri care suferă în fața spitalelor pentru că nu sunt bolnavi de Covid, pentru milioanele de români care au sărăcit ca urmare a măsurilor aberante luate de autoritățile române în disprețul legii și al realității. Protest organizat de Mișcarea Patrioților Români (MPR)”, a scris el ieri pe pagina sa de socializare. Postarea a primit peste 9.000 de aprecieri și peste 2.300 de comentarii, majoritatea negative. Totuși, se pare că mulți bucureșteni i-au ascultat chemarea și au venit la protest, alături de el.

Viorel Cataramă a făcut declarații sâmbătă, la protestul din Piața Victoriei
Viorel Cataramă a făcut declarații sâmbătă, la protestul din Piața Victoriei

De ce e supărat Viorel Cataramă

Omul de afaceri contestă deciziile autorităților legate de pandemia de Covid-19, susținând că că pericolul nu e atât de mare încât să justifice toate măsurile de izolare care au dus la prăbușirea economiei. El a mai participat la un protest în Piața Victoriei, pe 16 mai, odată cu primele măsuri de relaxare, unde a scandat, alături de alți bucureșteni, împotriva autorităților care au gestionat pandemia. Iată cum își motivează Cataramă supărarea, într-o postare pe pagina sa de socializare!

„Condamnam cu fermitate suprimarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale oamenilor, actiuni comise abuziv, constient si asumat prin incalcarea Constitutiei, de catre presedintele tarii si toate partidele parlamentare! Milioane de concetateni au fost adusi in pragul nebuniei, al saraciei sau chiar al foametei, milioane de romani au fost considerati infractori si arestati la domiciliu fiind gasiti vinovati ca au peste 65 de ani. S-a suprimat dreptul la viata (prin interzicerea accesului in spitale) a unor bolnavi a caror singura vina a fost ca nu s-au imbolnavit de Covid-19. Cerem cu fermitate Parchetului General sa demareze o ancheta si sa-i aduca in fata justitiei pe toti cei vinovati de moartea acestor oameni nevinovati!

Trebuie sa constientizam ca datorita acestor abuzuri, pensiile si alocatiile pentru copii nu mai pot fi majorate, banii respectivi fiid folositi la cumpararea de masti, manusi si alte asemenea lucruri…Si toate acestea pentru ce? Pentru un virus care exista, dar nu este nici pe departe asa de primejdios asa cum a fost prezentat; coronavirus este o alarma falsa, pericolul nu este mai mare decat nivelul considerat normal in cazul epidemiilor in general. Si asta o spune o agentie guvernamentala din Germania si o confirma realitatea!”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net