Vino să mănânci la iarbă verde în centrul Capitalei!

Ultima actualizare:

    Street Food are loc, în acest weekend, în grădina de la Park LakeFoto: Click!
Street Food are loc, în acest weekend, în grădina de la Park LakeFoto: Click!

Se anunță un weekend canicular, iar dacă nu ți-ai făcut program să pleci din București, află că ai cu ce să te delectezi. Timp de trei zile, va avea loc Street Food in The Park, ediția de vară. Ceea ce ce înseamnă că vei avea ocazia să deguști bucate la iarbă verde sau în grădina mall-ului ParkLake, din sectorul 3.

Se anunță trei zile de distracție! Între 14 și 16 iunie, pe terasa de la ParkLake sau la iabă verde are loc festivalul mâncării. Aici, vei fi așteptat să deguști preparate delicioase, de la burgeri și sandvișuri, la clătite, frigărui, pulled pork, pizza napoletană.

Iar dacă temperaturile decid să-și facă de cap, poți lupta împotriva arșiței cu o băutură răcoritoare sau un pahar de Prosecco, în timp ce te bucuri de muzică bună. Sunt invitați să cânte în aer liber The Motans, Șuie Paparude și Mihail.

Concertele live vor avea loc în fiecare zi, începând cu ora 20.30. Meteorologii anunță pentru Capitală maxime de 33-34 de grade Celisus.

”Zurlandia” la Domeniul Știrbey

La Domeniul Știrbey distracția este pentru mici. Pe 15 și 16 iunie, aici are loc ”Zurlandia”. De dimineață și până seara, vor avea loc spectacole cu Gașca Zurli, zeci de ateliere dedicate copiilor, piese de teatru, concursuri cu premii, zone de joacă, activități sportive, spectacole de magie, ateliere de știință cu experimente haioase, activități muzicale și multe altele.

  • bilet pentru două zile, valabil pentru o singură persoană (adult sau copil cu vârsta între 2-18 ani), preț 50 lei/;
  • bilet pentru o zi, valabil pentru o singură persoană  (adult sau copil cu vârsta între 2-18 ani), preț 30 lei/.

Biletele pot fi cumparate online ( zurlandia.ro, bilete.ro, eventim.ro, entertix.ro, iabilet.ro) sau din rețeaua de magazine partenere semnalizate Bilete.Ro ( Germanos și Inmedio), Eventim.Ro ( Germanos, OMV, Cărturești, Vodafone, Carrefour, librăriile Humanitas), Entertix.ro si Iabilet.ro ( Flanco, Diverta, Cărturești, Muzica Store, Telekom, IQ BOX Stores, stația de metrou Unirii).

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net