VIDEO Mergeau la spargeri de locuințe cu taxiul. Poliția i-a prins în flagrant

hoti-sparger-apartament-buuresti.jpg

Hoții au intrat pe geam, dar au fost prinși de polițiști înainte să bage prada în taxi
Hoții au intrat pe geam, dar au fost prinși de polițiști înainte să bage prada în taxi

Incredibil, dar adevărat! Trei hoți au fost prinși în flagarant în timp ce se pregăteau să scoată dintr-un apartament mai multe bunuri. Aceștia veniseră la furat cu taxiul.

5 februarie, ora 23.15. Trei indivizi s-au dat jos din propriul taxi și au început să meșterească la grilajul ferestrei de la parterul unui bloc din sectorul 6.

Aveau la ei toate sculele necesare și astfel au reușit să-l scoată, după care au forțat geamurile și au pătruns în locuință. Zgomotul făcut i-a dat de gol, astfel că un vecin vigilent a sunat la 112.

Polițiștii de la Secția 20 au ajuns rapid la fața locului și au reușit să-i prindă în flagrant pe infractorii care au 19, 22, respectiv 24 de ani.

”S-a constatat faptul că grilajul metalic al ferestrei apartamentului era dislocat,  prezentând urme de forțare, iar pe sol se aflau mai multe  bunuri, stabilindu-se ulterior că acestea aparţineau persoanei vătămate. Bănuiţii au fost imobilizaţi şi conduşi la sediul subunităţii pentru audieri. Cu ocazia controlului corporal efectuat, asupra celor în cauză au fost găsite mai multe obiecte ce ar fi putut fi folosite la săvârşirea de infracţiuni. De asemenea, în interiorul autoturismului a fost identificată o trusă cu diferite scule”, au precizat reprezentanții Poliției Capitalei.

Unul dintre hoți a fost arestat preventiv, în timp ce ceilalți doi se află în arest la domiciliu.

Loading...