VIDEO Incendiu puternic la o terasă din Capitală. O persoană a suferit arsuri

Ultima actualizare:

    Foto: Captură Video
Foto: Captură Video

Cel puțin 12 echipaje de pompieri au intervenit vineri seară, 22 ianuarie, pentru a stinge un incendiu izbucnit la un local din sectorul 3 al Capitalei. Potrivit ISUBIF, incendiul s-a extins și la două locuințe învecinate.

Este vorba despre terasa Ubuntu din zona Timpuri Noi, situată pe Splaiul Unirii, care a fost cuprinsă în totalitate de flăcări și s-a făcut scrum.

„Incendiul s-a declanșat la o terasă de lemn, de 60 metri, iar focul s-a extins superficial și la alte două case din apropiere. Un bărbat de 34 de ani, care se afla în interiorul localului, probabil cu intenția de a stinge focul, a suferit arsuri la mâini. I s-au acordat îngrijiri medicale, dar a refuzat transportul la spital”, a precizat pentru Libertatea putrătorul de cuvânt al ISUBIF, Daniel Vasile.

În timpul intervenției pompierilor, un adolescent de 16 ani, care se plimba cu trotineta prin zona incendiului, a căzut și s-a rănit destul de grav. „Copilul a fost transportat la Spitalul Marie Curie”, a declarat reprezentatul ISUBIF.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net