VIDEO Filtre masive în București după moartea lui Emi Pian. Ce au găsit polițiștii în mașinile suspecte

filtre_politie.png

Filtre ale poliţiştilor şi jandarmilor, în mai multe zone din Capitală

Alertă în Capitală după moartea lui Emi Pian, în răfuiala cu sânge a clanurilor interlope! Poliţiştii şi jandarmii au organizat, marţi noapte, filtre în mai multe zone ale Capitalei, pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice. Cinci dosare penale au fost întocmite după ce în autoturismele mai multor persoane au fost găsite un pistol, cuţite şi o bâtă.

Potrivit Poliţiei Române, la filtrele din Capitală au participat aproximativ o sută de poliţişti de ordine şi siguranţă publică, rutieră, luptători ai Poliţiei Române şi jandarmi, acţiunea având ca scop menţinerea ordinii şi liniştii publice.

În urma verificărilor, au fost găsite un pistol, care a fost ridicat pentru cercetări, mai mute cuţite şi o bâtă. ”Până în acest moment, în acest filtru, au fost descoperite cinci persoane care deţineau în autoturismele acestora obiecte interzise la deţinere”, a declarat comisarul-şef de poliţie Valentin Ioniţă, de la IGPR. Cele 5 persoane în autoturismele cărora au fost găsite obiectele au fost duse la o unitate de poliţie, pentru continuarea cercetărilor.

În cauză, au fost întocmite 5 dosare penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii prev. de art. 372 Cod Penal, vizând ”portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”.

Marți, 4 august, poliția a transmis populației mesaje de liniștire. Şeful Poliţiei Capitalei, Bogdan Berchet, a anunţat că situaţia este sub control, iar instituţia are capacitatea de a gestiona situaţii ca cea apărută după bătaia dintre clanuri din Sectorul 6. În sectoarele 2 şi 5 au fost instituite dispozitive speciale de siguranţă publică, atât fixe, cât şi mobile. "Asigurăm cetățenii din București că situația este sub control. Niciun cetățean de bună credință nu trebuie să se simtă în pericol, suntem aici pentru siguranța dumneavoastră și a familiilor dumneavoastră", a declarat chestorul de poliție Alexandru Scurtu.

emi-pian.jpg

emi pian
Interlopul Emi Pian a fost ucis într-o răfuială între clanuri
foto: arhivă personală

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, ucis într-un conflict în stradă

Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea zis Emi Pian, a murit marți dimineață (4 august), după ce a fost implicat într-un scandal care a avut loc în Sectorul 6 al Capitalei. Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 3.00, iar când au ajuns la fața locului au identificat mai mulți oameni implicați în scandal. Doi bărbați au fost transportați la spital, inclusiv liderul clanului Duduianu, grav rănit. Florin Mototolea avea 39 de ani și a murit la Spitalul Universitar din cauza mai multor plăgi înjunghiate.

Citește și:

Emi Pian, cămătarul de top cu 6 clase. Ce gaj cerea de la datornici

UPDATE: Adevărul despre moartea lui Nicolae Duduianu, tatăl interlopului Emi Pian, ucis în Rahova

Loading...

Citește și

  • Clanurile interlope au pus stăpânire pe tot Bucureştiul! În fiecare sector există câte două-trei grupări mafiote care bagă teroarea în oameni. Cer taxe de protecţie, racolează femei de pe stradă, vând droguri, sechestrează persoane şi chiar le ucid. Poliţiştii încearcă să le destructureze, însă nu reuşesc.

  • nicolae duduianu parchet

    Un episod halucinat s-a petrecut în trafic în urmă cu aproape două săptămâni. Şeful Clanului Duduianu, Nicoale Duduianu, zis Pian, a lovit intenţionat cu maşina un pieton. El a fost reţinu şi urmează să fie prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1