Victor Ponta: Îmi pare rău că nu am fost la "plimbarea" Antenei 3

Ultima actualizare:

    Victor PontaFoto: Adevărul
Victor PontaFoto: Adevărul

Prim-ministrul României, Victor Ponta, a fost luni seară invitatul lui Mihai Gâdea la emisiunea acestuia şi a vorbit despre posibilitatea ca Antena 3 să se mute din sediul său după ce Dan Voiculescu a fost condamnat la închisoare, iar o serie de proprietăţi au fost puse sub sechestru.

Victor Ponta şi-a expirmat regretul că nu a fost la "plimbarea" organizată de Antena 1 la Palatul Cotroceni, în urmă cu mai mult de o săptămână. În opinia sa, acel demers a fost "un protest pentru libertatea presei şi împotriva abuzurilor", potrivit Hotnews.ro.

Alte declaraţii ale lui Victor Ponta:

"Daca singurul post afiliat CNN ar fi dat afară din sediul său, ar fi cea mai mare lovitură dată României. Antena 3 trebuie să rămână în sediul său"."În spaţii ale statului român stau în acest moment şi B1 TV, România TV. A stat şi Realitatea, care s-a mutat nu din cauza noastră, şi eu cred că ideea de libertate a presei şi de a nu aplica sancţiuni împotriva unor jurnalişti şi a unui grup de presă când nu sunt obiectul cauzei sau inculpaţi în cauză este mai importantă decât orice altceva".

Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru implicarea în procesul de privatizare a Institutului de Cercetări Alimentare. Instanţa a decis că statul trebuie să recupereze 60 de milioane de euro şi a pus sechestru pe o serie de proprietăţi, inclusiv pe terenul unde se află sediul Antena Group.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net