Unde poți să vezi meciul România - Norvegia gratis dacă stai în București

ecran-in-herastrau-fotbal.jpg

Ecranul gigant unde suporterii pot urmări meciul dintre România și Norvegia a fost amplasat de Primăria Capitalei în Parcul Herăstrău
Ecranul gigant unde suporterii pot urmări meciul dintre România și Norvegia a fost amplasat de Primăria Capitalei în Parcul Herăstrău

Este zi mare pentru microbiști! Astăzi, 15 octombrie, are loc meciului România - Norvegia, care se va juca pe Arena Națională. Este un joc cu miză mare: dacă va câștiga, echipa noastră se va califica în grupe pentru Euro 2020. Uite unde poți să vezi partida gratis dacă stai în București!

Primăria Capitalei a plasat un ecran gigant în Parcul Herăstrău, la intrarea Charles de Gaulle. Măsoară 12x7m și se va putea urmări pe el meciul din preliminariile Euro 2020. Intrarea este liberă.

Partida dintre România şi Norvegia, contează pentru grupa F de calificare pentru Campionatul European din 2020 și se va disputa de la ora 21.45, pe Arena Naţională în prezența unui număr record de peste 30.000 de copii. ”Reamintim faptul ca, din cauza sancțiunii UEFA, la meciul Romania - Norvegia, terenul este suspendat însă, conform unei noi reglementari a UEFA, la meciurile în care echipa gazdă are terenul suspendat și trebuie să joace fără spectatori, este permis accesul copiilor sub 14 ani”, au anunțat reprezentanții Primăriei Capitalei.

Program prelungit pentru transportul în comun

STB va prelungi, după ora 23.30, programul de circulație al liniilor adiacente Stadionului Arena Națională, respectiv 1/10, 40, 46, 86, 90, 101, 102, 104, 311, 330, 335.

Totodată, autoritățile au decis ca, în funcție de numărul suporterilor, să restricționeze progresiv traficul rutier pe Bd. Pierre de Coubertin, tronsonul cuprins între Str. Vatra Luminoasă şi intrarea în stadion, precum şi pe Bd. Basarabia, tronsonul cuprins între Şos. Mihai Bravu şi Bd. Chişinău.

Astfel, va modificată circulația mijloacelor de transport din zonă, sub coordonarea agenților de la Brigada Rutieră, astfel:

  • Linia 40 va funcționa pe traseul de bază între „Piața Sf. Vineri” şi intersecția Calea Călăraşilor/ Str. Traian, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Str. Traian, Bd. Ferdinand, Şos. Pantelimon, Bd. Chişinău, Bd. Basarabia, apoi traseul actual;
  • Liniile 86 şi 90 vor funcționa pe traseul de bază între terminalele „Dridu”, respectiv „Valea Argeşului” şi intersecția Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă, unde vor întoarce în incinta acestuia;
  • Linia 143 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Bucur Obor” şi intersecția Str. Baicului/ Şos. Pantelimon, apoi pe un traseu modificat prin Şos. Pantelimon,  Bd. Ferdinand, Bd. Gării Obor, până la terminalul  „Baicului” (linii 69, 86, 682), cu întoarcere prin Str. Baicului, Str. Paharnicul Turturea, de unde intră în traseul actual.

Pe traseul modificat, autobuzele vor opri pe Şos. Pantelimon, comun cu cele ale liniei 101, respectiv pe Bd. Gării Obor, cu cele ale liniilor 69 și 85.

De asemenea, și programul la metrou a fost prelungit cu o oră.

Euro 2020, găzduit de București

Campionatul European de Fotbal EURO-2020 este găzduit de București alături de alte 11 orașe europene în perioada 12 iunie- 12 iulie 2020.

Arena Națională va găzdui patru partide la turneul final UEFA EURO 2020: trei meciuri din grupa C și o optime de finală. Partidele din faza grupelor ce se vor disputa la București sunt programate în datele de 14, 18 și 22 iunie 2020.

Jocul din "optimi" va avea loc în data de 29 iunie 2020. În cazul calificării la turneul final, Naționala României va juca cel puțin două partide din faza grupelor pe Arena Națională.

 

Loading...