Un tată bolnav de Covid și-a dus copilul la școală

Citeste tot despre: 

Un copil din Sectorul 2 al Capitalei a fost adus luni la școală, deși tatăl era confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Având în vedere că tatăl lui este covid pozitiv, iar copilul contact direct al acestuia, elevul ar fi trebuit să rămână în izolare la domiciliu.

Conducerea școlii a aflat despre această situație de la centrul social la care copilul stătea. Instituția la care tatăl lucrează a anunțat centrul unde copilul locuiește că tatăl lui este pozitiv, iar conducerea acestui centru social a anunțat, la rândul ei, școala. Când a aflat despre această situație, conducerea unității de învățământ a sunat imediat familia să vină să ia copilul de la școală. Copilul a fost condus imediat la poartă de către medicul școlar, anunță Digi24.

Copilul a stat în clasă circa 20 de minute

Colegii lui vor putea veni în continuare la școală, pentru că elevul nu a fost la rândul lui confirmat cu SARS-CoV-2, ci este doar posibil suspect. Se va face totuși o dezinfecție în clasa respectivă și în celelalte spații pe unde a circulat copilul în prima zi de școală. Direcția de Sănătate Publică a Capitalei a pornit deja o anchetă epidemiologică.

Citește și:

VIDEO O învățătoare își ține elevii legați cu sfoară pentru a păstra distanța

Situaţie incredibilă în Tulcea! Capelă mortuară, transformată în şcoală

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1