Un tânăr care nu purta corect masca, încătușat de jandarmi și scos cu forța din metrou

jandarmi-metrou.png

jandarmi imobilizeaza un tanar in metrou bucuresti
Un tânăr care nu purta corect masca a fost imobilizat de patru jandarmi în metrou
foto: captură/YouTube

Imagini revoltătoare la metrou luni, 13 iulie. Un tânăr care nu poartă corect masca de protecție este scos cu forța din tren de către jandarmi. Purtătoarea de cuvânt al Brigăzii speciale a Jandarmeriei susține că acesta a devenit recalcitrant când a fost abordat de forțele de ordine.

Incidentul s-a petrecut la stația de metrou Piața Unirii și a fost filmat d eun alt călător, care a publicat înregistrarea pe YouTube.

În imagine se poate vedea cum mai mulți jandarmi fac eforturi să-l scoată pe tânăr din tren, în vreme ce acesta țipă și se agață de bare. În cele din urmă, tânărul este imobilizat de patru jandarmi și scos pe peron, unde este încătușat. La întreaga scenă au asistat și doi polițiști.

Tânărul care nu purta corect masca a fost amendat

Purtătoarea de cuvânt al Brigăzii speciale a Jandarmeriei, Aktug Nebahat, susține că polițiștii și jandarmii care patrulau la metrou l-au văzut pe bărbatul care nu purta corespunzător masca de protecție și că, atunci când i-au cerut să poarte corect masca, bărbatul a devenit recalcitrant, a fugit pe scările care duc spre metrou și a urcat în trenul care mergea spre stația Tineretului.

"S-a procedat la urmărirea celui în cauză, iar în momentul imobilizării, acesta a opus rezistență, devenind recalcitrant cu forțele de ordine, astfel încât a fost încătușat și condus la poliția metroului”, a spus la Digi24 purtătoarea de cuvânt. Bărbatul a fost amendat, a precizat Nebahat.

Citește și:

Cum circulăm cu autobuzul, trenul, taxiul sau avionul în starea de alertă. Setul complet de reguli

Măștile de protecție. 8 lucruri pe care trebuie să le știe toată lumea

169 de amenzi aplicate la metrou într-o săptămână

Poliţiştii şi jandarmii din Bucureşti au făcut, săptămâna trecută, controale pentru a verifica respectarea măsurilor de protecţie sanitară la metrou, fiind aplicate 169 de amenzi. Astfel, 120 de amenzi au fost aplicate pentru încălcări ale prevederilor Legii nr. 55/2020 privind starea de alertă, 33 pentru abateri de la normele de convieţuire socială (Legea nr. 61/1991), iar 49 pentru alte abateri.

Loading...

Citește și

  • Este aglomerație la metrou, dar sunt și călători care nu poartă mască

    Ministerul Transporturilor şi Ministerul Sănătăţii au stabilit condiţiile de transport pe durata stării de alertă, iar la metrou pasagerii trebuie să poarte mască pe durata întregii călătorii, dar şi în staţii. Vor fi stikere de avertizare pentru distanţare socială, dar şi anunţuri prin instalaţiile de sonorizare. De asemenea, au fost stabilite intervalele de timpla care vor circula metrourile e diferite magistrale.

  • Bărbatcare se plimbă singur în parc și poartă o mască de protecție împotriva coronavirusulu

    Începând cu jumătatea lunii mai, starea de urgență va fi ridicată, însă va trebui să respectăm, în continuare, anumite reguli, au anunțat autoritățile. Iată 9 interdicții în stare de alertă care vor rămâne în vigoare cel puțin două săptămâni, adică până la 1 iunie, când autoritățile ar putea veni cu alte măsuri de relaxare. Sau nu. Depinde de situație.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1