Un tânăr care nu purta corect masca, încătușat de jandarmi și scos cu forța din metrou

Ultima actualizare:

    Un tânăr care nu purta corect masca a fost imobilizat de patru jandarmi în metroufoto: captură/YouTube
Un tânăr care nu purta corect masca a fost imobilizat de patru jandarmi în metroufoto: captură/YouTube

Imagini revoltătoare la metrou luni, 13 iulie. Un tânăr care nu poartă corect masca de protecție este scos cu forța din tren de către jandarmi. Purtătoarea de cuvânt al Brigăzii speciale a Jandarmeriei susține că acesta a devenit recalcitrant când a fost abordat de forțele de ordine.

Incidentul s-a petrecut la stația de metrou Piața Unirii și a fost filmat d eun alt călător, care a publicat înregistrarea pe YouTube.

În imagine se poate vedea cum mai mulți jandarmi fac eforturi să-l scoată pe tânăr din tren, în vreme ce acesta țipă și se agață de bare. În cele din urmă, tânărul este imobilizat de patru jandarmi și scos pe peron, unde este încătușat. La întreaga scenă au asistat și doi polițiști.

Tânărul care nu purta corect masca a fost amendat

Purtătoarea de cuvânt al Brigăzii speciale a Jandarmeriei, Aktug Nebahat, susține că polițiștii și jandarmii care patrulau la metrou l-au văzut pe bărbatul care nu purta corespunzător masca de protecție și că, atunci când i-au cerut să poarte corect masca, bărbatul a devenit recalcitrant, a fugit pe scările care duc spre metrou și a urcat în trenul care mergea spre stația Tineretului.

"S-a procedat la urmărirea celui în cauză, iar în momentul imobilizării, acesta a opus rezistență, devenind recalcitrant cu forțele de ordine, astfel încât a fost încătușat și condus la poliția metroului”, a spus la Digi24 purtătoarea de cuvânt. Bărbatul a fost amendat, a precizat Nebahat.

Citește și:

Cum circulăm cu autobuzul, trenul, taxiul sau avionul în starea de alertă. Setul complet de reguli

Măștile de protecție. 8 lucruri pe care trebuie să le știe toată lumea

169 de amenzi aplicate la metrou într-o săptămână

Poliţiştii şi jandarmii din Bucureşti au făcut, săptămâna trecută, controale pentru a verifica respectarea măsurilor de protecţie sanitară la metrou, fiind aplicate 169 de amenzi. Astfel, 120 de amenzi au fost aplicate pentru încălcări ale prevederilor Legii nr. 55/2020 privind starea de alertă, 33 pentru abateri de la normele de convieţuire socială (Legea nr. 61/1991), iar 49 pentru alte abateri.

image
image
image
image
image
image
justin wood rata wrinkle jpg
stop foto unsplash jpg
geci iarna barbati jpg
man at supermarket jpg
IPS Teodosie FOTO Calin Gavrilas jpg
printesa iraniana frumusete jpg
pensionar jpg
bebelus jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net