Un șofer de autobuz vâna pokemoni în timp ce conducea prin aglomerație

untitled.png

șofer, RATB, pokemon
Șoferul joacă Pokemon, deși se află în trafic cu autobuzul plin
Citeste tot despre: 

Jocul Pokemon Go! le-a luat mințile multora. Nu contează unde se află, ei stau cu ochii-n telefon și vânează pokemoni. La fel a făcut și un șofer de pe linia autobuzului 116, din Capitală, care a fost filmat de o călătoare.

”Scapă cine poate!” Asta și-a spus femeia, care a rămas uimită când a văzut că șoferul nu era atent la trafic, ci la micii monstruleți pe care-i întâlnea la tot pasul pe traseu.

Mâinile îi erau ocupate cu telefonul și conducea doar cu încheieturile. La un moment dat, închide aparatul și-l pune pe bord, după ce a  sesizat, probabil că este filmat.

Şocată de ceea ce vede, pasagera a imortalizat totul, iar imaginile le-a postat pe Facebook.

„Cu autobuzul RATB 116 după Pokemoni sau şoferul multitasking. Da, eram în mişcare. Da, am coborât la prima. Scapă cine poate!“

Ce spune conducerea RATB

Episodul s-a petrecut ieri dimineaţă, după spusele femeii, iar reacția celor de la RATB a venit imediat:

”Șoferul a fost identificat și lucrează la autobaza Ferentari. Se va analiza cazul în cadrul comisiei de disciplină. Avem instrucțiuni clare pe care toți șoferii trebuie să le respecte, iar la toate ședințele li se amintesc. Astfel de atitudini nu sunt acceptate, mai ales că vorbim despre siguranța călătorilor”, a declarat pentru Click!, Constantin Tobescu, purtătorul de cuvânt al RATB. 

Traseul liniei 116 pornește de la Piața Sfânta Vineri și are capătul la Gara Progresul, având în total 24 de stații.

 

Loading...