Un polițist a fost înjunghiat în curtea Secției 9 din Capitală! Agresorul a transmis atacul LIVE pe Facebook

politist-injunghiat.jpg

Agresorul a filmat atacul
Foto: captură video
Citeste tot despre: 

Un poliţist a fost înjunghiat în curtea Secţiei 9 din Capitală, joi noapte (1 aprilie). Agentul a fost rănit la picior. Agresorul,un bărbat de 28 de ani, a fost prins de poliţist cu ajutorulunui coleg, fiind apoi reţinut pentru ultraj.

”În noaptea de 01/02 aprilie 2021, un bărbat de 28 de ani, din judeţul Ilfov, a intrat în curtea Secţiei 9 Poliţie şi cu un cuţit l-a atacat pe poliţistul ce executa controlul accesului în sediul subunităţii. 

În pofida faptului a reuşit să îl rănească pe poliţist la un picior, acesta, cu sprijinul ofiţerului de serviciu, l-a  imobilizat pe bărbat”, anunţă Poliţia Capitalei.
Poliţistul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Agresorul se află in custodia poliţiştilor şi a fost sesizată unitatea de parchet, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.
După administrarea probatoriului, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 a dispus reţinerea bărbatului de 28 de ani. 

Acesta nu a putut să explice coerent motivul pentru care l-a atacat pe polițist, potrivit gandul.ro. De altfel, se pare că agresorul a plecat de acasă cu un cuțit, fiind decis să atace un om al legii.

Bărbatul a transmis live pe Facebook momentul atacului.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1