Un mare hipermarket din Bucureşti şi-a aşteptat clienţii cu rafturile goale| VIDEO

rafturi_goale.jpg

rafturi goale hipermarket vitan
Hipermarketul şi-a primit clienţii cu rafturile goale
foto: captură video

Am trăit să o vedem şi pe asta! Un mare hipermarket din Capitală şi-a poftit cumpărătorii la ... frigiderele goale! Toate produsele congelate sau cele proaspete din carne, mezelurile şi lactatele au fost scoase din rafturi, aşa că în acest weekend bucureştenii din zona Vitan au fost nevoiţi să se aprovizioneze din altă parte. Conducerea magazinului a anunţat sec că situaţia este cauzată de probleme tehnice, care nu au fost remediate timp de mai bine de trei zile.

Nici hipermarketurile nu mai sunt ce au fost, aşa că pentru cine a vrut să-şi facă economie în buget weekendul acesta, un hipermarket din zona Vitan a fost locul unde nici să vrei să cheltuieşti şi nu aveai pe ce! Un cititor Click! a trimis redacţiei noastre un video în care toate rafturile vitrinelor frigorifice şi congelatoarele au fost scoase din funcţiune, iar produsele lipseau cu desăvârşire. Cei care au călcat pragul magazinului au văzut cum pe culoare bătea vântul la propriu şi totul în jur era "sigilat", ca şi cum acolo ar fi avut loc o infracţiune. Miraţi de ce au găsit în hipermarket, câţiva bucureşteni au surprins imagini dezolante. În clipul primit pe adresa redacţioei, un simplu panou anunţă că sunt probleme tehnice şi astfel produsele din carne, mezelurile şi lactatele nu pot fi achiziţionate, fiind cel mai probabil mutate în depozit. Supăraţi că au plecat înapoi acasă cu cărucioarele goale, oamenii au cerut explicaţii angajaţilor, care şi-au cerut scuze pentru disconfortul creat, dar nu au luat măsuri să-şi anunţe clienţii încă de la intrare că nu au mai nimic la vânzare. "Se lucrează încă la frigidere. Problema este în curs de remediere. O parte din mezeluri au fost aşezate la loc. Sperăm până luni să avem totul înapoi pe rafturi", a declarat pentru Click! una dintre angajatele hipermarketului din Vitan.      

loading...
Loading...

Citește și

  • Cinci membri ai unei familii de români au fost arestaţi la Olbia, în Italia, după ce au furat alimente, haine şi alcool în valoare de 400 de euro dintr-un hipermarket, informează Adevarul.it.

  • monitorul preturilor, preturi alimente supermarket, cosul de cumparaturi, comparatie preturi, Consiliul Concurentei

    După un an și jumătate de căutări și muncă de cercetare a fost lansată platforma online care îți spune în timp real unde găsești, în București, cele mai ieftine produse alimentare. Monitorul prețurilor bunurilor de consum oferă posibilitatea bucureștenilor să compare, în primă fază, prețurile a 128 de produse, dispuse în 64 de categorii, din 303 supermarketuri și magazine din zona de retalil. Cum funcționează sistemul.