Uite cum va arăta magazinul Bucureşti!

Ultima actualizare:

    Aşa ar trebui să arate, în decembrie 2019, magazinul simbol al Capitalei
Aşa ar trebui să arate, în decembrie 2019, magazinul simbol al Capitalei

Cinci etaje de magazine, două de birouri şi unul transformat în restaurant. Un experiment imobiliar, fără precedent în Bucureşti. Aşa va arăta, de la 1 decembrie 2019, una dintre clădirile emblemă ale Centrului Istoric, Magazinul Bucureşti.

Clădirea fostului magazin universal Bucureşti este situată la intersecţia dintre Bd. I.C Brătianu şi str. Lipscani şi a fost unul dintre cele mai importante centre comerciale de dinainte de ’89. Aruncat pe făraşul falimentului de mătura intereselor imobiliare, imobilul şi-a închis porţile în 2002 şi a devenit un uriaş cu picioare de lut. Acum, ajuns în posesia unor olandezi, Heinen Gerard şi Baakman Johannes, este demolat şi readus la viaţă, graţie unui proiect revoluţionar în Bucureşti. Click! vă prezintă în exclusivitate detaliile exacte ale proiectului. Clădirea va avea acelaşi regim de înălţime şi aceeaşi faţadă ca imobilul construit acum un secol.

”La subsol, parter şi etajele 1, 2 şi 3 vor fi spaţii comerciale, la etajele 4 şi 5 birouri, iar la ultimul etaj un restaurant. Chiriaşii îi vom stabili la începutul anului viitor. Imobilul va fi prima clădire din România cu vitrinele perfect rotunde, vom folosi la parter în pardoseală mozaicul original pe care l-am recuperat în timpul demolării. Chiar şi ornamentele de metal de la vitrinele originale le vom refolosi”, ne-a declarat Radu Moldoveanu, reprezentantul investitorilor străini. 

Magazinul Bucureşti, celebru înainte de Revoluţie
Magazinul Bucureşti, celebru înainte de Revoluţie

Pentru spaţiile comerciale, de la subsol la etajul 3 accesul se va face cu scări rulante şi un lift panoramic, de interior. La parterul clădirii va scrie mare Magazinul Bucureşti”, ne-a declarat proiectantul Mario Kuibuş. Pentru spaţiile de birouri şi restaurant vor fi disponibile două lifturi amplasate lateral, la parterul clădirii. Pentru acest proiect, investitorii vor cheltui 6 milioane de euro. 

Săptămâna trecută a început demolarea
Săptămâna trecută a început demolarea

Proprietarii magazinului fac parte dintr-un grup de opt oameni de afaceri olandezi care au devenit, în ultimii ani, principalii proprietari privaţi în Centrul vechi al Capitalei, cu circa 15.000 mp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net