Ucigașa de la metrou, dusă la spitalul penitenciarului Jilava, după ce a acuzat stări de rău

Ultima actualizare:

    Criminala de la metrou a fost mutată din Arestul Central, la spitalul penitenciarului JilavaFoto: Adevărul
Criminala de la metrou a fost mutată din Arestul Central, la spitalul penitenciarului JilavaFoto: Adevărul

Întreaga țară s-a îngrozit de cruzimea cu care a fost ucisă o tânără de 25 de ani, în stația de metrou Dristor 1. Suspecta a fost arestată la câteva ore după ce a înfăptuit crima, timp în care nimeni nu i-a stat în cale și s-a făcut nevăzută prin mulțime.

La recomandarea unui medic psihiatru, Magdalena Șerban (36 de ani), femeia care a ucis-o pe Alinca Ciucu, a fost mutată din Arestul Central, la spitalul penitenciarului Jilava, după ce, în seara zilei de 13 decembrie, a acuzat stări de rău, relatează observator.tv.

Suspecta a fost incoerentă la audieri, dar le-a spus totuși anchetatorilor că fusese exploatată în Spania. Din acest motiv, Magdalena își alegea victimele după trăsăturile agresoarei din străinătate. Polițiștii au descoperit scris în palma suspectei un mesaj bizar, dar care se leagă de faptele sale criminale și de presupusele traume.

Magdalena Șerban are, însă, și antecedente penale. Ea este acuzată într-un dosar de furt. A sustras, mai exact, niște pește dintr-un magazin din Gara de Nord, locul unde spune că obișnuia să doarmă, deoarece nu are un domiciuliu stabil. Ea este originară din Craiova, dar se stabilise în București de câțiva ani.

image
image
image
image
image
image
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net