Trupa Kasabian vine la Summer Well 2015. Ce alte formaţii vor cânta pe Domeniul Ştirbey VIDEO

kasabian.jpg

Kasabian vor cânta la Summer Well, pe 9 august
Foto: Arhiva personală

Festivalul Summer Well, ajuns la cea de-a cincea ediţie, va avea loc în weekendul 8-9 august, pe Domeniul Stirbey, Pe scena festivalului vor urca zece trupe străine, cinci în fiecare zi.

Cu motto-ul "A festival like a holiday" (nr. "Un festival ca o vacanţă"), Summer Well revine în 2015 cu cea de-a cincea ediţie, după ce în 2013 şi 2014 a fost sold out. 

Iubitorii de rock alternativ se pot bucura de două zile de muzică bună pe Domeniul Ştirbey, aflat la 15 kilometri de Bucureşti. Zona principală a festivalului va fi Peluza Centrală, unde va fi amplasată scena. În prima zi (sâmbătă, 8 august), Folas, La Roux, The Maccabees, Kwabs şi Circa Waves vor susţine concerte la Summer Well, iar trupele care vor urca pe scena festivalului în a doua zi (duminică, 9 august) sunt Kasabian, The Wombats, Jungle, Foxes şi Sohn. 

Kasabian este o trupă englezească care a susţinut concerte la cele mai mari festivaluri din lume, inclusiv la celebrul festival britanic Glastonbury, unde au fost headlineri. Ei revin în România pentru a treia oară, după ce au susţinut concerte la B'estFest în 2007 şi la Peninsula în 2011. Kasabian au câștigat la premiul “Cel Mai Bun Grup Britanic” în cadrul Brit Awards 2010, iar revista Q i-a desemnat ca fiind cea mai bună trupă din lume din ziua de astăzi.

Kasabian - Days Are Forgotten

 

Foals sunt o trupă din Oxford, Marea Britanie, care a lansat trei albume până în prezent. Consideraţi de critici una dintre cele mai bune trupe ale ultimilor ani, Foals au primit premiul pentru "Cea mai bună trupă live" la Q Awards în 2013.

Foals - Mountain At My Gates

În jurul lacului interior, se vor găsi terase şi zone de relaxare. Cei care vor mai multe decât muzica live vor avea din de activităţi outdoor şi indoor, iar organizatorii pregătesc programe care să umble cele două zile de festival. Mai mult, vor exista zone de joacă special organizate pentru copiii. Porţile Domeniului se deschid de la ora 15, în ambele zile. 

De unde poţi cumpăra biletele

Abonamentele pentru ediţia din acest an a Summer Well se găsesc online, pe www.easytickets.ro, şi în magazinele Orange, prin Eventim. Ele costă 239 lei, plus taxele percepute de Easy Tickets şi Orange. Copiii sunt 12 ani au accesul gratuit. 

Linie specială de transport pentru cei care nu au maşină

Organizatorii Summer Well pun la dispoziţie un autobuz special, care va pleca în cele două zile de festival din staţia Muzeul Ţăranului Român (în apropierea Pieţei Victoria), începând cu ora 14:30 şi va funcţiona până în jurul orei 01:00. Plecarea din Buftea se va face din staţia amenajată lângă Domeniul Ştirbey. Preţul unei călătorii este de 3,5 lei pentru cei care au portofel electronic (7 lei dus-întors pentru cei care nu au). Durata unei călătorii este de aproximativ 30 minute.

Doritorii vor putea ajunge la Summer Well şi cu maşinile proprii. În apropierea Domeniului Ştirbey se găsesc 350 de locuri de parcare, într-o zonă special amenanjată. În plus, maşinile pot fi lăsate pe străzile din zonă. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1