Trenuri blocate în Gara de Nord. Se circulă doar pe patru linii

trenuri6-act-3-2col.jpg

mersul trenurilor 2017, CFR Calatori, calatorii scurtate CFR, trenuri suplimentare CFR, trenurile zapezii
În Gara de Nord se înregistrează întârzieri mari
foto: arhiva personală

Este haos în gara de Nord din cauza unei avarii la sistemul de alimentare cu energie electrică. Luni dimineaţă, mai multe trenuri au fost blocare din cauza unui cablu rup în zona Podului Grant. Călătorii trebuie să se înarmeze cu mare răbdare pentru că în acest moment trenurile sosesc şi pleacă doar de la patru linii in Gara de Nord

Traficul feroviar este dat peste cap în Gara de Nord luni dimineaţă. Nici zilele trecute nu s+a circulat mai bine, însă acum se înregistrează întârzieri mari. Tenul care trebuie să sosească de la Craiova are 100 de minute peste ora la care trebuia să sosească în Bucureşti.

Din câte se pare este vorba despre o problemă tehnică în sistemul de alimentare cu energie electriă a sistemului care asigură intrarea şi ieşirea din Gara de Nord. "S-a asigurat ieşirea şi intrarea doar de la liniile 1-4. Se pare că e problemă în zona Podului Grant, unde este rupt cablul de tensiune in mai multe zone. Se înregistrează întârzieri destul de mari, 10-45 minute la sosire şi întârzieri mai mari la plecare. Trenul de la Craiova care trebuia să sosească are 100 minute întâziere. De asemenea se înregistrează întârzieri la sosire la 10 trenuri de călători, iar la plecare la 8 trenuri", a declarat Oana Brânzan, purtător de cuvânt al CFR, la Digi24.

Loading...