Trei tineri au plonjat cu maşina în lacul Pantelimon

Ultima actualizare:

    (Foto: Arhivă)
(Foto: Arhivă)

Un şofer din Capitală s-a urcat băut la volan şi a plonjat cu autoturismul direct în apă. Alături de el se aflau fratele şi o altă tânără.

Paznicii din zona Lacului Pantelimon au fost alarmaţi de strigătele disperate şi au sărit în ajutorul tinerilor teribilişti. Cei trei au intrat, însă, în şoc hipotermic şi au fost transportaţi la spital, informează România TV.

Şoferul a petrecut într-un bar cu fratele său şi prietena acestuia. Cu toţii s-au urcat apoi în maşină. La un moment dat însă, şoferul a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu maşina în lacul Pantelimon. Paznicii de la o societate din zonă au fost cei care au sunat la 112.

"Toţi sunt cu hipotermie şi cu leziuni în urma accidentului. În acest moment sunt în cele trei maşini ale noastre. Sunt cu metode de încălzire activă, sunt stabilizaţi, sunt sub control", a declarat Laura Calciu, medic SMURD.

"Conducătorul acestui autoturism se deplasa din direcţia Bucureşti către Pantelimon, nu a adaptat viteza la condiţiile de mers, s-a răsturnat cu autoturismul în lacul Pantelimon. Conducătorul auto a fost testat, iar rezultatul pozitiv de 0.36 mg/L alcool pur în aerul expirat", a precizat Cătălin Baba, inspector principal.

Poliţiştii au deschis o anchetă în urma accidentului.

image
image
image
image
image
image
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net