Traian Băsescu, atac la Ponta: "Să facă Guvernul fără el"

Ultima actualizare:

    Traian Băsescu se declară hărțuit de justițiefoto: David Muntean
Traian Băsescu se declară hărțuit de justițiefoto: David Muntean

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că îl roagă public pe Victor Ponta să-şi asume în calitate de preşedinte PSD formarea unui nou guvern, "dar din care domnia sa să lipsească", pentru "binele" şi "credibilitatea" României.

"Observ în ultimele zile că domnul prim-ministru Victor Ponta a intrat într-o frenezie a formării unui nou guvern pentru a încerca să schimbe impresia adunând fărâme de peste tot de pe unde poate", a menţionat Băsescu, în declaraţia de presă susţinută la Palatul Cotroceni, potrivit Mediafax.

El a adăugat că "devine de neînţeles frenezia cu care domnul Ponta încearcă să formeze un guvern în jurul domniei sale", opinând că "politicianul Victor Ponta este complet discreditat în interiorul Uniunii Europene".

"Este complet discreditat şi prezenţa domniei sale în fruntea Guvernului nu este decât un element de discreditare şi pentru România, indiferent care este majoritatea în Parlament", a susţinut Băsescu.

"Public îl rog pe Victor Ponta să-şi asume în calitate de preşedinte PSD formarea unui nou guvern, dar din care domnia sa să lipsească pentru binele României şi pentru credibilitatea României", a mai spus Băsescu.

image
image
image
image
image
image
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net