Femeia care a căzut de la înălțime într-un mall din Capitală, a murit la spital, nu în centrul comercial!

plaza_romania.jpg

plaza romania
O femeie și-a pierdut viața în mall-ul Plaza România
Foto: Google Maps

Mariți, 24 ianuarie, o femeie în vârstă de 35 de ani și-a pierdut viața după ce a căzut de la mare înălțime în interiorul mall-ului Plaza România din București. Mai multe echipe de urgență au sosit la fața locului.

Anunțul oficial a fost oferit de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov. Ei au confirmat că o femeie de 35 de ani a căzut de la înălțime în interiorul mall-ului, dar nu a mai putut fi salvată, informează Mediafax. Nu a fost precizat dacă este vorba de un accident sau de o sinucidere.

UPDATE: Reprezentanții Plaza România au confirmat într-un comunicat de presă că au pus la dispoziția autorităților toate materialele video necesare pentru desfășurarea investigațiilor privind moartea femeii. 

„Tragicul eveniment petrecut azi (24 ianuarie, n.r.) în mall ne întristează profund și gândurile noastre se îndreaptă către familia femeii accidentate. În jurul orei 15:30 o femeie care cobora scările rulante de la etajul 2 a căzut în gol. Atât colegii noștri cât și clienții mall-ului au sunat imediat la 112. Primul echipaj a ajuns în mai puțin de 5 minute. De asemenea, echipajele noastre de intervenție din mall au fost prezente la fața locului. Suntem în contact permanent cu autoritățile, colaborăm cu toate instituțiile abilitate în vederea stabilirii cauzelor care au dus la tragicul accident. Toate filmările și informațiile pe care le avem au fost puse deja la dispoziția organelor abilitate”, au declarat reprezentanții Plaza România. 

UPDATE: Femeia care a căzut de la înălțime în mall-ul Plaza România se pare că a murit de fapt la Spitalul Universitar de Urgență din București și nu în centrul comercial, așa cum anunțase ISU București-Ilfov, precizează News.ro.

"Pacienta a fost adusă la spital în stare foarte gravă. Medicii au încercat resuscitarea ei, însă fără rezultat, astfel că în jurul orei 17.50 a fost declarat decesul. Informaţiile au fost contraditorii, din păcate. Medicul care a ajuns acolo a văzut-o într-o baltă de sânge şi a stabilit că e decedată", a spus, pentru sursa citată, Dragoş Daviţoiu, managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Loading...
 
 

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1