Trafic restricţionat marţi şi miercuri în centrul Bucureștiului

restrictii-trafic-30-octombrie

polistist care dirijeaza circulatia
Marți și miercuri traficul va fi restricționat pe mai multe artere

Traficul rutier va fi restricţionat marţi şi miercuri pe mai multe artere din Capitală, Marţi, între orele 19,30 - 20,30, se va desfăşura un marş comemorativ în amintirea victimelor de la Colectiv, denumit "Marşul Chitarelor". Potrivit informațiilor Brigăzii Rutiere a Capitalei, cu această ocazie, traficul rutier va fi închis şi reluat treptat pe traseul de desfăşurare a marşului.

Evenimentul se va desfășura marți altfel, conform următorului program. Între orele 18,30 - 19,30  participanţii se vor aduna în Parcul Unirii (trotuarul dinspre magazinul Unirea), urmând ca între orele 19,30 - 20,30 să se facă deplasarea participanţilor pe traseul: Parcul Unirii (trotuarul dinspre magazinul Unirea), traversarea intersecţiei Bd. I.C. Brătianu cu Bd. Unirii, Pod Şerban Vodă, Splaiul Unirii, str. Bucur, Piaţa Bucur. Între orele 20,30 - 23,00 vor avea loc activități de cmemorare în piața Bucur Obor.

Brigada Rutieră Bucureşti solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenţie şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri.

De altfel, marţi şi miercuri, traficul va fi restricţionat pe Bd. Unirii pentru că se vor efectua înregistrări pentru Imnul Naţional de către Corul Naţional de Cameră Madrigal. Între orele 6,00 - 23,00 filmările se vor desfășura în zona Fântânilor din Piaţa Unirii.,iar traficul rutier va fi restricționat pe Bd. Unirii, segmentul cuprins între Bd. Dimitrie Cantemir şi Splaiul Independeţei, potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei. 

 

 

Loading...

Citește și

  • colectiv

    În memoria victimelor din incendiul din clubul Colectiv și a conștientizării faptelor de corupție, Asociația Colectiv a organizat un „Marș al citarelor” în Capitală, în Piața Bucur. Mai multe persoane, printre care părinți ai victimelor, s-au adunat și au pornit în marș, către locul stabilit.

  • Dosarul “Colectiv” a ajuns în impas, după ce judecătorul care l-a instrumentat s-a pensionat. Ieri, la noul termen, cauza a fost amânată pentru 22 octombrie, prin decizia magistratului care asigură permanența, informează realitatea.net.