Totul despre concertul tribut pentru Michael Jackson

michael_jackson_afis.jpg

Michael Jackson Tribute Ultimate Thriller
Evenimentul The Ultimate Thriller - The Michael Jackson Tribute - Live in Bucharest este o premieră mondială
foto: Music Management Event

La 7 ani de la dispariția regelui muzicii pop, trupa lui Michael Jackson susține primul concert. Premiera mondială are loc joi (7 iulie) chiar în București, la Sala Polivalentă. Click! îţi spune amănuntele din culisele acestui eveniment extraordinar.

Vremea nefavorabilă anunțată de meteorologi pentru ziua de joi (7 iulie) a schimbat decizia organizatorilor de a găzdui concertul Michael Jackson Tribut în Piața Constituției din fața Palatului Parlamentului din Capitală. Astfel, evenimentul intitulat „The Ultimate Thriller - The Michael Jackson Tribute” s-a mutat la Sala Polivalentă. Music Management Event a vrut să evite orice risc și a decis această schimbare împreună cu managementul artiștilor: „Ne dorim să oferim publicului cele mai bune condiții de vizionare a show-ului. Încercăm să evităm pe cât posibil ca aversele anunțate să strice calitatea concertului, unul ce se bazează pe multe efecte vizuale”.

„Sala Polivalentă găzduiește circa 7.000 de persoane, capacitate care, din păcate pentru organizatori, limitează numărul de bilete ce se mai află puse la vânzare. La ora actuală au mai rămas foarte puține bilete disponibile”, a declarant Florina Constantinescu, event planner al companiei Music Event România.

Ce înseamnă Michael Jackson Tribute

Echipa „The Ultimate Thriller - The Michael Jackson Tribute - LIVE in Bucharest” îi include pe LaVelle Smith – coregraf şi principal dansator pentru turneele „Dangerous”, „Bad” şi „History” – şi pe Michael Prince – pentru multă vreme inginerul de sunet al înregistrărilor şi supervizorul de sunet pentru concerte şi apariţii tv. Experienţa lor alături de Michael Jackson este nepreţuită în obţinerea realei autenticităţi a acestei producţii. Aşa cum muzica lui Michael a influenţat mai multe generaţii, tributul se adresează tuturor acestor generaţii. Show-ul îmbină pasiunea tinereţii şi înţelepciunea maturităţii cu scopul declarat de a împărtăşi magia, muzica şi energia pe care Michael ni le-a dat tuturor.

Loading...

Citește și

  • Noi detalii în cazul morții lui Michael Jackson ies la iveală. La mai bine de 7 ani de la decesul solistului, se pare că copiii acestuia au început să țipe și să plângă în clipa în care au intrat în dormitor și l-au văzut pe Michael zăcând inconştient pe podea, cu gura şi ochii deschişi.

  • Noi dezvăluiri şocante despre Michael Jackson. Autorităţile sunt convinse că artistul şi-a abuzat nepoţii, iar apoi i-a redus la tăcere cu ameninţări şi cadouri.

  • Toata echipa lui Michael Jackson (de la inginerul de sunet, până la coregraf, dansatori, chitarist, tobosar etc.) va reveni în România, pe 7 iulie 2016, așa cum starul a lăsat în testament.

  • Paris Jackson

    Rebela fiică a regretatului Michael Jackson, Paris (18 ani), de abia a trecut de vârsta majoratului, dar este o excentrică, mai ales că nu mai are părinții care să o vegheze la fiecare pas. Cu toarte că este o împătimită a tatuajelor, fiica Regelui muzicii pop nu a uitat de tatăl său, pe care a ales să-l onoreze în propria manieră.

  • prince michael jackson

    Prince a murit la 57 de ani. Megastarul a fost găsit mort joi, 21 aprilie, la reședința sa din Minnesota. Paramedicii au fost chemați la ora 9:43, ora locală. Prince fusese transportat la spital în urmă cu șase zile acuzând simptome de gripă. Excentricitățile și piesele marelui artist au ajuns la urechile unei lumi întregi, dar rivalitatea cu Michael Jackson nu este un subiect la fel de cunoscut.

  • Cântăreţul Jermaine Jackson (61 de ani), unul dintre fraţii megastarului Michael Jackson, trece prin momente grele. El divorţează de soţia sa, Halima Rashid (46 de ani), după 12 ani de căsnicie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1