Toate concertele şi petrecerile de Halloween au fost anulate

Ultima actualizare:

    Ştefan Bănică şi-a anulat concertul din 4 noiembrie
Ştefan Bănică şi-a anulat concertul din 4 noiembrie

În semn de respect pentru victimele tragediei de la clubul Colectiv, toate spectacolele şi concertele programate azi, de Halloween, şi în zilele următoare au fost anulate. Asta şi deoarece Guvernul a proclamat, printr-o hotărâre, ca 31 octombrie, 1 şi 2 noiembrie să fie declarate zile de doliu naţional.

Concertul lui Ştefan Bănică în garajul Europa FM , din data de 4 noiembrie, a fost amânat, urmând să se desfăşoare la o dată care va fi comunicată în viitor. „De comun acord cu invitatul nostru special, Ştefan Bănică, Europa FM a decis să anuleze concertul live. De asemenea, programul radioului va fi ajustat în urmatoarele zile pentru a respecta liniștea de care familiile și apropiații victimelor au nevoie”, se anunţă printr-un comunicat.  

Delia, colega lui de la X Factor, anunţă şi ea că va intra într-o pauză de cântat. „Din respect pentru familiile îndurerate în urma incidentului de aseară, concertele mele din perioada următoare, începând cu cel din seara asta în Bamboo, sunt anulate/amânate. Sunteți în gândurile mele. Sunt îndurerată, nu am cuvinte”, a anunțat artista pe pagina ei de Facebook.

Spectacolul "Vreau pupic de noapte bună "cu Gașca Zurli programat pentru 1 noiembrie la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia se amână pentru 7 noiembrie ora 10.00. Decizia a fost luată în urma hotărârii de Guvern care declară doliul național.

Dan Byron a anunţat pe contul său de Facebook ca nu va mai concerta azi la Clubul Ţăranului din Capitală. De asemenea, toate balurile care ar fi urmat să se organizeze în cuburi au fost anulate de Inspectoratul Şcolar. Totodată, unităţile de învăţământ au fost informate că trebuie să verifice atent cluburile şi localurile în care vor fi pe viitor organizate petreceri şi baluri ale elevilor.

Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” îşi informează publicul că reprezentanţiile „Aer bun! De Herăstrău!” de azi, ora 19.00, şi „Piei, Drace!”, de duminică, 1 noiembrie, se suspendă. Biletele achiziţionate rămân valabile pentru weekendul viitor. „Spectatorii care nu pot fi prezenţi pe 7 noiembrie sau pe 8 noiembrie, îşi pot recupera contravaloarea acestora de la casa de bilete a Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”. „Instituţia noastră a suspendat cele două reprezentaţii din acest week-end, mai ales că este vorba despre spectacole de divertisment şi îşi va adapta programul şi activitatea în cele trei zile de doliu naţional”, a declarat Alexandru Arşinel, managerul teatrului.

De altfel, pe Facebook a fost demarată o acţiune numită “Nimeni în cluburi! Astăzi nu ieşim în club!”. Utilizatorii sunt îndemnaţi ca în această seară, din respect pentru cei decedaţi, dar şi ca protest faţă de modul în care funcţionează aceste localuri, să nu iasă din casă. "Haideți ca astăzi să nu ieșim în cluburi, baruri sau alte bodegi! Să ne anulăm ieșirile în cluburi, să ne petrecem seara în alt fel decât să ieșim în club! Să 'protestăm' în felul acesta pentru ca patronii să înțeleagă că nu pot face bani oricum și cu orice preț, autoritățile să înțeleagă că nu pot da oricum aprobări, să înțeleagă toți că nu mai putem merge pe principiul 'Lasă că merge și așa!”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
cersetor freepik jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
Cel mai mare drapel naţional din lume, expus la aerodromul Clinceni  (Foto: Bogdan Cristel/Reuters) jpeg
Nicolae Ciuca si a prezentat demisia  Foto Inquam Photos   Octav Ganea (5) jpg
curte jpg
inaugurare jpg 1 jpg
ceapa freepik jpg
Cimitirul Bellu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net