Tentativă de sinucidere în București. Un bărbat s-a aruncat în fața metroului

metrou.jpg

foto: arhiva Click!
Citeste tot despre: 

Un bărbat s-a aruncat în faţa metroului vineri, în staţia Constantin Brâncoveanu, însă trenul a fost oprit la timp, înainte de impact, bărbatul nefiind rănit, relatează News.ro.

Potrivit Metrorex, incidentul s-a petrecut în jurul orei 11.15. Bărbatul s-a aruncat în faţa unui metrou care circula în direcţia Berceni, în staţia Constantin Brâncoveanu.

Personalul de conducere a trenului a frânat, însă, la timp, iar persoana care se afla pe linia de tren nu a fost rănită. Bărbatul a fost preluat de echipajele medicale de urgenţă.

Circulaţia metroului nu a fost afectată şi se desfăşoară normal.

Loading...
 
 

Citește și

  • panouri, statii, metrou, piata victoriei

    ”Vrem pereți de sticlă pentru protecție la marginea peronului! ” Așa sună petiția pe care peste 11.000 de români au semnat-o, imediat după tragedia de la stația de metrou Dristor, când o tânără a fost împinsă, anul trecut, în fața trenului. Acum, Metrorex anunță că e posibil ca primele panouri să apară la Piața Victoriei.

  • siguranta metrou, femeie ucisa metrou, ghid supravietuire metrou, locuri refugiu metrou, refugii metrou, refugiu metrou

    Cel mai cumplit incident petrecut la metroul bucureștean în ultimii 27 de ani, când o tânără de 25 de ani a murit călcată de tren după ce a fost împinsă pe șine, a cutremurat o țară întreagă. Cei care folosesc serviciul de transport în subteran au înțeles acum că există o nouă amenințare la adresa vieților lor, pe care, poate, nici nu o bănuiau. Click! îți spune ce soluții ai pentru a scăpa cu viață dacă ai căzut sau ai fost împins pe șine.