Tensiuni la secția de votare unde s-a prezentat Gabriela Firea: "Este un abuz"

Ultima actualizare:

    Nu a fost permis accesul presei la secția de votare unde s-a prezentat Gabriela FireaFoto: captură foto/Digi 24
Nu a fost permis accesul presei la secția de votare unde s-a prezentat Gabriela FireaFoto: captură foto/Digi 24

Duminică dimineața, 11 decembrie, au existat tensiuni la secția de votare de la Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu”, unde s-a prezentat primarul Capitalei, Gabriela Firea. șeful secției de votare a interzis accesul presei atunci când Firea și-a exprimat opțiunea de vot, ea catalogând acest gest drept un „abuz”.

„Am votat cu foarte mare încredere pentru un Parlament eficient, pentru o majoritate parlamentară care să susține un guvern căruia să îi pese de România. Am votat cu gândul la o colaborare bună cu viitorul Guvern care se va constitui în urma acestor alegeri și prin care obiectivele strategice și importante ale Bucureștiului să fie finalizate într-un timp rapid: extinderea centurii, inelul median, urgentarea lucrărilor la metrou și construirea spitalului republican.  Am votat cu gândul la toate familiile de români care merită o viață mai bună și să nu mai piardă încă un an sau mai mulți. Sunt convinsă că își vor da votul pentru cei își vor da votul pentru cei care au dovedit ca atunci când au fost la guvernare și majoritari în Parlament au luat decizii bune pentru români”, a declarat primarul Capitalei, Gabriela Firea, potrivit Digi 24.

Șeful secției de votare de la Colegiul Național de Informatică "Tudor Vianu" nu a permis accesul presei atunci când la urne s-a prezentat Gabriela Firea. Acesteia i s-a părut un act de "abuz" și afirmat fără rezerve că s-a întâmplat un astfel de incident din cauza faptului că cea care coordonează activitatea electorală la secția de votare nu o simpatizează:

„Mi se pare un abuz. Am fost și eu surprinsă. Votez aici de ani de zile, niciodată nu s-a întâmplat ca președintele secției să nu dea acces presei. E reprezentanta unui partid care evident nu mă simpatizează, dar nu asta e important ci că nu dorește să asigure transparența pentru presă și accesul presei la evenimente care nu constituie secret de stat”.

Pânp la această oră, la urne s-au prezentat deja președintele României, Klaus Iohannis, premierul Dacian Cioloș, dar și liderul Partidului social Democrat, Liviu Dragnea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net