Teatru interactiv pentru copii, duminică, la mall

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dragonii există. Am văzut unul verde, de statură mijlocie, când ridica un cartier de povești la mall. Părea prietenos și dornic să interacționeze cu puștii jucăuși. Duminică dimineață copiii au șansa de a-l întâlni pe Sunny, dragonul care aduce un plus de magie unui spectacol interactiv care le va aduce sigur zâmbetul pe buze.

Actorii Teatrului „Ion Creangă” vor opri duminică în Sun Plaza Mall pentru un spectacol de teatru cu totul inedit. Totul se joacă în spații de joc miniaturale, căsuțe colorate care nu lipsesc din poveștile celor mici.

„Cartierul Poveștilor” este o formă specială de spectacol care urmărește dezvoltarea simțului artistic al celor mici, valorizarea capacității și a potențialului lor de a se implica în actul artistic. Subiectele poveștilor aduc în discuție dragostea dintre frați, iubirea pentru părinți și pe cea a părinților pentru copii, ajutându-i astfel pe cei mici să-i înțeleagă și mai bine pe cei din jurul lor.

Cei mici sunt invitați să privească spectacolul prin ferestrele căsuțelor. Personajele, păpuși de mărimea unui deget, își spun poveștile invitându-i pe micii spectatori să se implice în acțiune. Copiii devin astfel actori și regizori, ajutându-l pe Dragonul Sunny să creeze magie prin bucurie în „Cartierul Poveștilor”.

Piesa are două reprezentații gratuite, de la 11.30 și 15.30, în zona restaurantelor de la etajul I. Înscrierile se fac la standul special amenajat la etaj, la orele 11.00 și 13.00. Spectacolul durează 30 de minute și are loc în cinci căsuțe din lemn, fiecare dintre ele având o tematică diferită. Copiii participă pe rând la toate poveștile și la ateliere de creație.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net