Târg de bunătăţi în centrul Capitalei

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cozonaci, prăjituri de casă, siropuri şi dulceţuri, produse lactate, apicole, carne şi preparate tradiţionale, asta îi aşteaptă pe pofticioşi duminică, la „Târgul de bunătăţi româneşti” amenajat în parcarea magazinului Kaufland din str. Sebastian 88, din centrul Capitalei.

Producători locali din toate colţurile ţării te invită să deguşti preparate 100% româneşti şi să descoperi obiecte confecţionate de meşteri populari. Târgul este deschis între orele 9.00 şi 18.00.

Smiley şi Sore cântă în mall

simeon stalpnicul png

Veranda Mall începe sezonul activităţilor în aer liber cu un concert live marca Smiley. În deschidere, pe scenă va urca Sore, care va încânta fanii cu cele mai cunoscute piese ale sale. Evenimentul are loc sâmbătă, 25 martie, de la ora 18.00, lângă spaţiul amenajat pentru copii de pe esplanada mallului. Intrarea este liberă.  

«Cesar şi câinii» vin la Sala Polivalentă

simeon stalpnicul png

Cel mai renumit antrenor canin din lume, Cesar Millan, se va întâlni cu publicul din România marţi, 21 martie, la Sala Polivalentă din Bucureşti, într-o reprezentaţie excepţională a show-ului „Once Upon a Dog Tour 2017”, cuprins în cadrul turneului său european. Timp de două ore, iubitorii de animale vor parcurge o călătorie educativă prin toate etapele vieții unui câine. Pe lângă secretele interesante despre inteligența câinelui, demonstrațiile lui Cesar vor fi presărate cu momente pline de amuzament. Protagonistul serialului de televiziune ”Cesar și câinii” va demonstra că dragostea, încrederea, grija și tehnici specifice de dresaj pot face minuni, indiferent dacă patrupedul este de rasă, ori maidanez. Biletele au preţuri cuprinse între 75 şi 350 de lei.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net