Ministerul de Interne, iluminat superb!

Ultima actualizare:

    Aşa arată Ministerul de Interne în zilele de festivalFoto: Facebook
Aşa arată Ministerul de Interne în zilele de festivalFoto: Facebook

Vacanţa s-a terminat, dar Festivalul Luminii a reuşit să scoată din case sute de copii, însoţiţi de părinţi sau buncii, dar şi tineri, care au vrut să vadă spectacolul proiectat pe clădirile de la Calea Victoriei. Joi seara, a fost agitaţie mare de la Biblioteca Universitară până la cheiul Dâmboviţei, Calea Victoriei fiind destinată traficului pietonal.

Festivalul Luminii a început joi seara într-o atmosferă de zile mari. Muzică antrenantă şi mii de lasere le-au presărat sutelor de bucureşteni drumul spre o plimbare într-o lume de basm. Întunericul a fost un bun prilej pentru vânzătorii ambulanţi de a comercializa pe bandă rulantă tot felul de instalaţii luminioase, care să-i ajute pe trecători să se deplaseze prin mulţime.

Cea de-a patra ediţie a evenimentului a scos pe străzi foarte mulţi oameni, într-o zi obişnuită din cursul săptămânii, la final de vacanţă. Primii care au încântat publicul au fi dansatorii high-tech Light Balance din Ucraina, finaliști la emisiunea America's Got Talent 2017. Una dintre cele mai căutate trupe ale momentului, prezintă la București un spectacol deja celebru de dans și lumini, care a făcut senzație în Marea Britanie, Germania, Coreea de Sud, Arabia Saudită și China.


    Clădirea Ateneului Roman,
Clădirea Ateneului Roman,

Spre deosebire de alți ani, organizatorii au stabilit să nu fie făcute proiecții pe Palatul Parlamentului. În schimb, clădirea Ministerului de Interne a fost iluminată superb, cu mai mulţi ofiţeri de poliţie. Pentru titlul de cea mai bună idee video, se vor întrece pe Palatul CEC, șase echipe din Spania, Italia, Rusia, Germania, China și România. Proiecțiile din concurs, vor fi făcute alternativ, în cele patru zile de festival, între orele 20.30-23.00.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net