Superofertă! Fiscul vinde prezervative şi elastic de chiloţi

prezervative.jpg

prezervative
Prezervative la un preţ cumsecade: 2 lei cutia
Foto: 123RF

Au confiscat şi acum le valorifică! Direcţia Regională a Finanţelor Publice Bucureşti scoate la vânzare, direct din depozitul de la Tunari, o gamă largă de produse confiscate de inspectorii Antifraudă.

Printre articole se găsesc prezervative, elastic de bani sau de chiloţi, beţişoare de urechi, scobitori, cutii de fasole cu cârnăciori şi dropsuri. Toate au preţuri de vânzare sub cele ale pieţei.

În anunţul postat pe portalul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) se arată că valorificarea bunurilor se face prin vânzare directă, direct de la locul de depozitare (Depozitul Tunari, Şoseaua de Centură, numărul 24-26), către societăţi care sunt autorizate să comercializeze aceste bunuri către populaţie şi care oferă cel puţin preţul de evaluare. Bunurile au fost confiscate de inspectorii Direcţiei Antifraudă în urma controalelor efectuate. Prezervativele de dau cu 3 lei cutia, conservele de fasole cu cârnăciori – 2 lei bucata, stafidele – 2 lei punga, iar beţişoarele de urechi – 2 lei cutia.

Fiscul oferă spre vânzare şi alte produse: baloane, aţă, paie pentru suc, cârlige, cărţi de joc, carne presată, caiete, burete pentru vase, cremă pentru încălţăminte, scobitori, saci de gunoi, pungi de plastic şi pungi pentru cadou, pixuri, cafea, pămătuf pentru bărbierit, ojă, mănuşi pentru menaj, leucoplast, faţă de masă şi cuţite de plastic. 

Află mai multepe adevarul.ro!

Loading...

Citește și

  • concursi, posturi, fisc, inspector, salarii

    Inspectorii de la Fisc sunt la mare căutare. Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) înfiinţează o Direcţie de executare silită cazuri speciale, astfel că angajează încă 1.000 de oameni și suplimentează cu 166 de posturi la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice (DGAF).

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1