Stradă închisă în Capitală! O schelă de pe pe fațada unei clădiri s-a desprins și a căzut peste mașini

Ultima actualizare:
Bucăți din schela au căyut peste mașini
Bucăți din schela au căyut peste mașini

Au fost clipe de coșmar pe o stradă din București. Din cauza vântului extrem de puternic, o schelă amplasată pe fațada unei clădiri de șase etaje de pe strada Ion Brezoianu s-a desprins parțial, vineri dimineață, din cauza vântului, iar bucăți din structură au avariat două mașini. ISU a decis să închidă strada pe care se află clădirea respectivă.

Doar o minune a făcut ca trecătorii să nu fie răniți de bucățile de metal căyute de la mare înălțime. Oamenii care au văzut cum cade schela au sunat la 112. La intervenție au fost trimiși reprezentanți ai  Detașamentul Mihai Vodă și Detașamentul Special de Salvatori. În prezent, echipajele încearcă stabilizarea sau îndepartarea schelei, în funcție de posibilități. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov, nu sunt persoane rănite.

Autoritățile sunt în alertă mai ales că meteorologii au emis o nouă prognoză specială pentru Capitală, valabilă până sâmbătă dimineață, interval în care vremea va fi deosebit de rece, cu ploi temporare. Potrivit ANM, din această seară ar putea să apară lapovița și ninsoarea. 


    Bucăți din schela au căyut peste mașinifoto: ISU București
Bucăți din schela au căyut peste mașinifoto: ISU București

În același timp, o anchetă va fi demarată pentru a se vedea dacă schela respectivă indeplinește condițiile de siguranță. Până la remedierea prioblemei, ISU a anunțat că va închide strada pe care se află clădirea de pe fațada căreia s-a desprins schela. 

Citește și: 

O schelă a căzut în mijlocul unei străzi din Capitală

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net