STB deviază mai multe linii de autobuze pentru lucrări la Pasajul Doamna Ghica. Despre ce trasee este vorba

image-2021-09-9-25029453-0-pasaj-doamna-ghica-sept-2021-10.jpg

Șantier Pasaj Suprateran Doamna Ghica
Lucrările la Pasajul Suprateran Doamna Ghica sunt practic blocate și înaintează în ritm de melc, în timp ce termenul de finalizare a investiției este sfârșitul lui 2022
Foto: hotnews.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Societatea de Transport București anunță modificări ale traseelor de autobuze care traversează zona Doamna Ghica. În perioada 24-26 noiembrie, liniile de autobuz 243, 282, 343 și N123 vor funcționa pe trasee deviate din cauza unor lucrări la Pasajul Rutier Suprateran Doamna Ghica

Decizia de modificare a traseelor celor patru linii de autobuze a fost luată la solicitarea Trustului de Clădiri Metropolitane București SA, compania Municipalității care gestionează realizarea pasajului. Decizia a fost aprobată de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI)  

 

Restricțiile anunțate de STB în zona Doamna Ghica 

 

-linia 243 va funcţiona pe sensul spre terminalul „CFR Constanţaʺ pe un traseu modificat de la intersecţia Şos. Colentina/ Str. Doamna Ghica pe Şos. Colentina, Str. Teiul Doamnei, Bd. Lacul Tei, Str. Petricani, apoi traseul actual. Celălalt sens, spre „Bd. Alexandru Obregia”, nu se modifică. 

-linia 282 va funcţiona pe sensul spre terminalul „Gara Basarab” pe un traseu modificat de la intersecţia Şos. Colentina/ Str. Doamna Ghica pe Şos. Colentina, Str. Teiul Doamnei, Bd. Lacul Tei, apoi traseul actual. Sensul spre terminalul „Șoseaua Fundeni” nu se modifică. 

-linia 343 va funcţiona pe sensul spre „Piaţa Dorobanţi” pe un traseu modificat de la intersecţia Şos. Colentina/ Str. Doamna Ghica pe Şos. Colentina, Str. Teiul Doamnei, Bd. Lacul Tei, Str. Petricani, apoi traseul actual. Sensul spre capătul de linie „Fundeni” nu se modifică. 

-linia de nopte N123 va funcţiona pe sensul spre „Bd. Alexandru Obregia” pe un traseu modificat de la intersecţia Şos. Colentina/ Str. Doamna Ghica pe Şos. Colentina, Str. Teiul Doamnei, Bd. Lacul Tei, apoi traseul actual. Sensul spre terminalul „Pasaj Colentina” nu se modifică

 

 

 

 

 

 

Citiți și

 

 

 

Autobuzele STB nu vor mai circula pe calea proprie a tramvaielor, pe o perioadă de trei luni

 

Care e cea mai lungă linie de autobuz. ”Luați-vă mâncare la voi”

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Directorul General STB SA, Andrei Creci a dispus constituirea de urgenţă a unei comisii tehnice pentru a se stabili cu exactitate cauzele care au provocat incendiul produs în cursul zilei de 29.05.2019, în jurul orei 14.00, pe Şoseaua Mihai Bravu/Bd. Camil Ressu, sens Complex Titan la un tramvai din linia 19.

  • Un autobuz Mercedes al Societății de Transport București a lovit mai multe mașini și s-a oprit într-un bloc, provocând daune mari, luni (29 aprilie), în zona Podului Basarab. Patru persoane au fost rănite ușor. Autobuzul ar fi avut o defecţiune la sistemul de frânare, arată primele informaţii. STB neagă însă această variantă şi susţine că şoferului i s-ar fi făcut rău la volan. Autovehiculul va fi supus, marţi, unei expertize tehnice.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5