Spectacol aeronautic de excepție în București, pe Lacul Morii

spectacol_aviatic.jpg

spectacol aeronautic
Spectacol aeronautic pe Lacul Morii, în București
Foto captură/Digi 24

Sâmbătă, 3 septembrie, în București, în zona Lacul Morii, a avut loc unul dintre cele mai atractive spectacole aeronautice din țară. În programul de peste trei ore, publicul a fost încântat de evoluții aeriene cu avioane de înaștă acrobație și elicoptere, lansări de parașutiști și evoluții nautice.

Potrivit Digi 24, exercițiile demonstrative au fost realizate de Forţele Aeriene Române, cu o aeronavă C-27-J Spartan şi un IAR 330 M, Brigada Specială de Intervenţie „Vlad Ţepes” a Jandarmeriei Române, SMURD, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Iacării Acrobaţi, Regional Air Service Tuzla, cluburi şi operatori privaţi din domeniu.

Între orele 11:00 – 20:30, în Parcul Crângaşi, a fost deschisă expoziţia „AeroNautic EXPO”, unde spectatorii au putut interacționa cu personalul și tehnica prezentate de Ministerului Apărării Naționale. Pe tot parcursul după-amiezii vor avea loc și alte exerciții demonstrative: intervenţie EOD la un dispozitiv exploziv improvizat, detecţie explozivi cu ajutorul unui câine, prezentare armuri și tehnici de luptă medievală, prezentare tehnici de prim-ajutor şi de intervenţie în caz de urgenţă

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1