Sorin Oprescu n-a primit învoire să se trateze în spital

Ultima actualizare:

    Sorin Oprescu voia să fie consultat de medicii săi curanți de la Spitalul Universitar. Solicitarea sa a fost refuzată
Sorin Oprescu voia să fie consultat de medicii săi curanți de la Spitalul Universitar. Solicitarea sa a fost refuzată

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, aflat în arest preventiv pentru luare de mită, va fi tratat în cadrul centrului de detenție.

Medicii centrului medical aflat în subordinea Ministerului de Interne i-au respins cererea de a se trata în spital. Fostul edil a cerut acordul Poliției Capitalei să fie consultat de medici din afara arestului, după ce luni i s-a făcut rău în celulă, acuzând dureri în zona inimii. Sorin Oprescu este diabetic și cardiac, dar și fumător înrăit.

În urmă cu câțiva ani, el a suferit o intervenție pe cord pentru montarea unui stent, în urma căreia i s-a stabilit un regim de viață special.

Contactat de Click!, medicul diabetolog și specialist în nutriție Adrian Copcea a declarat că un pacient cu antecendele medicale ale lui Sorin Oprescu e oricând în pericol să sufere un infarct.

„Diabetul, fumatul şi stresul sunt agresori clasici ai sistemului cardiovascular. Predispoziţia pentru infarct miocardic, accident vascular cerebral, arteriopatie este cu atât mai mare cu cât solicitarea emoţională este mai mare, diabetul este în dezechilibru, iar stresul emoţional este mare. Proporţional riscul creşte atunci când toţi aceşti factori coexistă”, ne-a spus medicul clujean. Acesta e de părere că un stil de viață echilibrat e de recomandat în cazul fostului primar general.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net