Sorin Oprescu cere încă o dată să iasă din arest

Edilul suspendat al Capitalei se simte bine, după ce a fost plimbat de la un spital la altul. Avocatul său spune că este stabilizat medical şi că luni, 26 octombrie, se va face o cerere la DNA de audiere a edilului, pentru acuzaţiile care i-au fost aduse până acum, scrie Mediafax.

Totodată, luni se va judeca contestația la cererea de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu. ”A doua temă este legată de fondul cauzei, anticipând că procurorii vor solicita o extindere a cercetărilor faţă de domnia sa”, a spus avocatul Alexandru Chiciu, citat de Mediafax.

Avocatul a mai afirmat că Sorin Oprescu este pregătit să dea prima declaraţie în faţa anchetatorilor DNA în acest dosar.

Loading...
 
 

Citește și

  • oprescu

    ”Meseria e brăţară de aur” e o zicală ce se potriveşte perfect în cazul lui Sorin Oprescu. Talentul de chirurg, relaţiile din lumea medicală şi priceperea de a scoate bani şi şpăgi şi din piatră seacă l-au ajutat pe primarul arestat al Capitalei să adune o avere impresionantă.

  • casa ciolpani sorin oprescu

    Anchetatorii i-au răvășit casa lui Sorin Oprescu. Duminică (6 septembrie), în timpul perchezițiilor, aceștia au scos parchetul din locuință, după cum a declarat avocatul edilului. Oamenii legii au scotocit fiecare colțișor ca să găsească milionul de euro pe care mai marele Bucureștiului l-ar fi încasat din șpăgi în ultimii doi ani.

  • Simona Crețu, consilier general la Primăria București, a intrat în atenția presei joi (10 septembrie), după ce a făcut declaraţii halucinante legate de arestarea lui Sorin Oprescu, în direct la Antena 3. Aceasta a mărturisit că şi-a dorit ca Sorin Oprescu să fie anchetat de DNA, ba chiar a scris pe foaie acest lucru, ca în cele din urmă să se adeverească cele spuse de ea. În anul 2012, ea a fost prima pe listele PDL pentru funcţia pe care o ocupă în prezent.

  • Suferă ca un câine de când a rămas singură. Adriana Nica, iubita lui Sorin Oprescu, a rămas doar o umbră. Slăbită şi încercănată, femeia a venit să-l viziteze pe cel cu care se iubeşte de câţiva ani.