Șofer de autobuz, cercetat disciplinar după ce a prins între uși un copil în cărucior

Ultima actualizare:

    Șoferul a închis ușile înainte ca bărbatul să urce
Șoferul a închis ușile înainte ca bărbatul să urce

Un șofer RATB de pe linia 601 trebuie să dea explicație șefilor lui după ce luni seara a închis ușile în nas unui bucureștean care aștepta autobuzul. Evenimentul a stârnit mânia internauților după ce bărbatul care l-a reclamat a precizat că, în închidere, ușile au prins căruciorul în care se afla copilul lui.

Reprezentanții Regiei de transport au reacționat după ce bucureșteanul a depus o reclamație la sediul RATB, referitoare la comportamentul neadecvat al unui șofer de pe linia 601. Anterior, Alexandru Avădanei și-a spus oful pe Facebook, unde a primit mesaje de încurajare.


    Alexandru a povestit pe Facebook ce a pățit luni seară
Alexandru a povestit pe Facebook ce a pățit luni seară

La două zile de la incident, reprezentanții RATB au comunicat public că au demarat o cercetare disciplinară.

„Referitor la incidentul relatat pe o rețea de socializare, care a avut loc în seara zilei de 23 aprilie, pe linia 601, când căruțul cu un copil a fost prins între ușile autobuzului, înainte ca părintele să urce, RATB face următoarele precizări:

RATB a primit reclamația părintelui în cauză, iar conducerea a dispus deîndată cercetarea disciplinară a angajatului. În plus, Regia are în derulare un program de instruire a tuturor conducătorilor de vehicule, prin care aceștia sunt instruiți și atenționați asupra sancțiunilor pe care le vor primi dacă se fac vinovați de un astfel de comportament inacceptabil. RATB regretă acest incident izolat și precizează că nu acceptă din partea angajaților un astfel de comportament față de călători.

Nu e primul incident de acest gen. În această lună, un vatman de pe linia 1 a închis ușile și a plecat din stație înainte ca un vârstnic să aibă timp să coboare. Însă, nepoata lui, în vârstă de doar 7 ani, apucase să coboare și a intrat în panică atunci când s-a trezit singură pe peron. Ca și acum, RATB a demarat o anchetă, care nu s-a finalizat încă. Vatmanul a fost scos de pe traseu până la finalizarea cercetărilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net