Societatea de Transport București vrea tarife pe timp, nu pe călătorie. O oră cu orice vehicul ar trebui să coste 3 lei

adrian-crit-director-stb.jpg

Adrian Criț
Adrian Criț propune soluții radicale pentru a compensa reducerea fondurilor oferite societății de Primăria Capitalei
Citeste tot despre: 

3 lei călătoria timp de o oră și abonamente anuale de 500 de lei. Sunt două dintre propunerile noului director al Societății de Transport București, Adrian Criț. Acesta a pregătit un proiect de modificare radicală a strategiei tarifare a STB.

Societatea de Transport Bucureşti (STB) are în acest an un buget foarte mic față de necesități iar încasările au devenit prea mici pentru a asigura supraviețuirea. Noul director al STB, Adrian Criț, numit interimar pentru o perioadă de patru luni, vrea să schimbe politica tarifară din transportul în comun de suprafață. El va propune Municipalității să accepte taxarea celor care folosesc autobuzul, tramvaiul sau troleibuzul la oră și nu la călătorie. În prezent o călătorie cu mijloacele de transport ale STB costă 1, 3 lei.

Planurile lui Adrian Criț, directorul Societății de Transport București

"Luând în considerare ce se întâmplă şi în Europa şi luând în considerare tarifele existente în momentul de faţă în municipiile reşedinţă de judeţ, consider că un tarif pentru utilizarea transportului public în decurs de o oră, de circa 3 lei, şi aici este discutabil, ar fi unul corect. De asemenea, pentru favorizarea călătorului care este partenerul nostru, pentru abonamentul anual ar fi corect un preţ de maximum 500 de lei. Aşa am favoriza şi am atrage de partea noastră călătorii fideli", a susținut şeful STB conform antena3.ro. Proiectul tarifar al STB va fi trimis Municipalității și vor intra în dezbatere. În el vor fi cuprinse și propunerile pentru tariful pe 90 de minute și abonamentul pe jumătate de an. Adrian Criț a mai explicat potrivit hotnews.ro, că STB vrea să promoveze abonamentele în defavoarea călătoriilor ocazionale

 

 

Citiți și

 

S-a schimbat directorul STB. Cine este Adrian Criț, noul șef din Administrația Nicușor Dan

Cum se curăță vehiculele STB. La sfârșitul săptămânii tot parcul de vehicule a fost spălat și dezinfectat

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Directorul General STB SA, Andrei Creci a dispus constituirea de urgenţă a unei comisii tehnice pentru a se stabili cu exactitate cauzele care au provocat incendiul produs în cursul zilei de 29.05.2019, în jurul orei 14.00, pe Şoseaua Mihai Bravu/Bd. Camil Ressu, sens Complex Titan la un tramvai din linia 19.

  • Un autobuz Mercedes al Societății de Transport București a lovit mai multe mașini și s-a oprit într-un bloc, provocând daune mari, luni (29 aprilie), în zona Podului Basarab. Patru persoane au fost rănite ușor. Autobuzul ar fi avut o defecţiune la sistemul de frânare, arată primele informaţii. STB neagă însă această variantă şi susţine că şoferului i s-ar fi făcut rău la volan. Autovehiculul va fi supus, marţi, unei expertize tehnice.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1