Semafor prăbuşit în trafic. Incidentul s-a produs chiar în faţa Guvernului

Ultima actualizare:

    La un pas de tragedie. Un semafor a căzut pe o trecere de pietoni din faţa Guvernuluifoto: captura Facebook
La un pas de tragedie. Un semafor a căzut pe o trecere de pietoni din faţa Guvernuluifoto: captura Facebook

Un semafor s-a prăbușit, marţi după-amiază, pe șosea, chiar lângă trecerea de pietoni din fața intrării principale în sediul Guvernului. Incidentul a avut loc chiar în fața unui biciclist, care a şi imortalizat evenimentul.

Din fericire niciun pieton nu a avut de suferit, însă se putea produce o tragedie dacă se afla vreun om în zona respectivă în acel moment.

Fotografia cu semaforul căzut în mijlocul bulevardului a fost postată pe Facebook de consilierul municipal Ciprian Ciucu.

"Cade orașul pe noi. Rușine! Fotografie făcută de un biciclist, după ce acest semafor a căzut chiar în fața lui. Bine că nu i-a picat omului în cap sau pe vreo mașină aflată în mers”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

Primăria Capitalei a transmis, printr-un comunicat de presă, că stâlpul care susținea semaforul și care a fost dislocat va fi înlocuit "în perioada imediat următoare", iar celelalte semafoare din oraş vor fi verificate pentru a se evita astfel de incidente pe viitor.

Anul trecut, un incident similar a avut loc, in lun aiulie a anului trecut, pe Bulevardul Libertăţii, în apropiere de sediul Poliţiei Locale.

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net