Şeful clanului Duduianu a călcat intenţionat un pieton

nicolae_duduianu.jpg

nicolae duduianu parchet
Nicolae Duduianu a fost adus la audieri şi scos în cătuşe
foto: captură video

Un episod halucinat s-a petrecut în trafic în urmă cu aproape două săptămâni. Şeful Clanului Duduianu, Nicoale Duduianu, zis Pian, a lovit intenţionat cu maşina un pieton. El a fost reţinu şi urmează să fie prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă.

Bărbatul de 59 de ani este acuzat de tentativă de omor. Victima a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma incidentului.
Miercuri, Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei au efectuat două percheziții domiciliare, în municipiul București, care vizează principalul suspect într un dosar privind comiterea infracțiunii de tentativă de omor. În fapt, în seara de 7 februarie, în jurul orei 20.00, prin apel 112, un bărbat de 39 de ani, angajat în traversare, la culoarea verde a semaforului, la intersecția str. Buzoieni cu Calea Rahovei, a fost acroșat de un autoturism, care după ce l-a lovit, a părăsit locul.

[[nid:3048718]]

 

Din datele rezultate în urma vizionarii imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă și a audierii unor martori a rezultat că între pieton și conducătorul auto a existat un schimb de replici, pe fondul faptului că bărbatul angajat în traversare ar fi lovit cu piciorul autoturismul care nu îi cedase trecerea. La acel moment șoferul ar fi accelerat și l-a lovit cu intenție pe pieton, trecând cu roțile peste picioarele acestuia. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Bărbatul de 59 de ani a fost reținut și urmează a fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă.

Loading...

Citește și