Se vând ”Cartele de colecție” la metrou, cu reproduceri de artă în miniatură. Din ce stații le cumperi

Ultima actualizare:

    Cartelele de colecție au fost puse în vânzare, începând de astăzi, 13 septembrie
Cartelele de colecție au fost puse în vânzare, începând de astăzi, 13 septembrie

Metrorex și Art Safari au lansat proiectul cultural ”Cartele de colecție”, prima colecție de artă pe cartele de metrou. Acestea pot fi cumpărate începând de astăzi,13 septembrie, de la ora 12.00, de la casieriile a cinci stații de metrou.

Deveniți colecționari de artă în miniatură și câștigați premii culturale.

“Cartelele de colecție” sunt doar în varianta de două călătorii și pot fi cumpărate începând de astăzi, 13 septembrie, de la ora 12.00, din stațiile Piața Unirii 1, Piața Victoriei 1, Universitate, Eroilor 2 și Tudor Vladimirescu.

Acestea au în portofoliu o serie de reproduceri, structurate pe șase capitole: Samuel Mützner, Constantin Piliuță, Pictorițe din România, Capodopere și Petrașcu.

Pe lângă aceste șase serii există și o serie specială, denumită București. Colecțiile conțin câte zece cartele numerotate de la 1 la 10, imprimate cu opere de artă diferite.

Seria specială este unica ce conține doar patru opere.

O colecție de zece cartele de metrou îți poate aduce o intrare gratuită la Art Safari

Dacă veți cumpăra o colecție de zece cartele, aveți ocazia să câștigați o intrare gratuită la expoziția Art Safari.

Mai multe informații pot fi accesate pe pagina campaniei https://www.artsafari.ro/metrorex/ și scanând QR codul de pe cartele.

“Prin demararea acestor proiecte culturale dorim să promovăm arta în spațiile subterane, în trenurile de metrou dar și pe cartelele de acces. Astfel, pasagerii noștri vor avea parte de călătorii inedite, care să îi ajute să se detașeze, chiar și pentru câteva clipe, de preocupările lor cotidiene. În plus, călătorind cu metroul, contribuim la protejarea mediului înconjurător prin reducerea poluării”, a declarat Ștefan Paraschiv, director general al Metrorex.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net