Se amână programul Oxigen până în martie?

Ultima actualizare:

Uite taxa, nu e taxa! ”Aplicarea vinietei Oxigen va începe din luna martie, lunile ianuarie și februarie fiind pentru in-formarea cetățenilor și conștientizare”, a anunțat luni Gabriela Firea. Decizia trebuie însă votată de Consiliul General al Capitalei, cel care a aprobat pe 24 octombrie, introducerea vinietei Oxigen începând cu 1 ianuarie 2020.

Potrivit documentului, aproape toate maşinile cu norme de poluare sub Euro 5 vor fi ta-xate, iar accesul în inelul central al Capitalei pentru cele sub Euro 3 va fi interzis. De asemenea, aplicarea vinietei pentru maşinile Euro 4 se va face de la 1 ianuarie 2021, iar din 2024 nici maşinile Euro 3 nu vor mai avea voie în centru.

Pentru maşinile non-Euro, taxa pe an este de 1.900 de lei, în cazul maşinilor Euro 1, taxa scade la 1.700 de lei pe an. Similar, pentru maşinile Euro 2, taxa anuală este de 1.500 de lei. Şoferii maşinilor Euro 3 vor scoate din buzunar 700 de lei pentru un an, în timp ce şoferii maşinilor Euro 4 vor fi taxaţi cu 500 de lei pentru un an. 

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net