Scoateți vechiturile în fața blocului! Pe 30 mai, se ridică gratuit deșeurile voluminoase din sectorul 2

Ultima actualizare:

    Deșeurile voluminoase, gen mobilier, aparatura veche, sunt ridicate pe 30 mai de angajații Supercom, în sectorul 2
Deșeurile voluminoase, gen mobilier, aparatura veche, sunt ridicate pe 30 mai de angajații Supercom, în sectorul 2

Scoateți vechiturile în fața blocului! O nouă campanie gratuită de ridicare a deșeurilor voluminoase și a aparaturii electronice și electrocasnice vechi va începe în sectorul 2 al Capitalei. Sâmbătă, 30 mai, vin cei de la salubrizare să le ia.

V-ați făcut curat prin casă și ați rămas cu multe obiecte care nu vă mai sunt de folos? Află că pot fi scoase în fața blocului sau a porții. Sâmbătă, 30 mai, Primăria Sectorului 2 demarează o nouă campanie de ridicare a deșeurilor voluminoase.

”Se colectează gratuit de la populaţie deșeuri voluminoase, aparate electrice şi electronice vechi - aparate de uz casnic, echipamente informatice şi de telecomunicaţii, echipamente de larg consum, echipamente de iluminat, unelte electrice şi electronice; jucării, echipamente sportive şi de agrement. În această categorie nu intră gunoiul provenit din construcții,pentru care se plătește”, a precizat Toader Mugur Mihai, primarul sectorului 2.

Aici suni ca să-ți ridice deșeurile voluminoase

Acestea vor fi ridicate gratuit de lucrătorii de la salubrizare, cu condiția să anunțați adresele unde locuiți la unul din următoarele numere de telefon:

  • 021.252.51.03  - Poliția Locală Sector 2;
  • 021.9941 – Poliția Locală Sector 2;
  • 021.9654 – S.C. Supercom S.A.

Colectarea gratuită de la populație a acestor deșeuri are loc doar în ultima sâmbătă din fiecare lună, în restul timpului fiind contracost.     

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net