Şcoala Gimnazială "Ionel Teodoreanu” din Sectorul 4 a intrat în scenariul roșu de funcționare

elevi-la-scoala.jpg

elevi la scoala
Elevii școlii gimnaziale "Ionel Teodoreanu” din Sectorul 4 vor face orele online după ce două cadre didactice și un copil au fost diagnosticați pozitiv
Sursă foto: Shutterstock

Şcoala Gimnazială "Ionel Teodoreanu” din Sectorul 4 al Capitalei a intrat în scenariul roşu, mutând toate activităţile didactice în online, după ce, miercuri, au fost confirmaţi cu noul coronavirus două cadre didactice şi un elev. La alte două şcoli gimnaziale, nr. 308 şi nr. 190, a fost diagnosticat câte un elev, iar colegii lor de clasă vor face şi ei cursuri online pentru două săptămâni.

"Primăria Sectorului 4 a dispus în regim de urgenţă, măsuri de dezinfecţie a clădirii în care funcţioneză Şcoala Gimnazială „Ionel Teodoreanu”, după ce în cursul zilei de astăzi, două cadre didactice şi un elev au fost confirmaţi pozitiv la SARS-COV 2. În aceste condiţii, la recomandarea Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti, unitatea de învăţământ a intrat în scenariul roşu de funcţionare în condiţii de pandemie – întreaga activitate didactică s-a mutat exclusiv în sistem on-line", au anunţat reprezentanţii Primăriei.

Măsuri de dezinfecţie a spaţiilor de învăţământ au fost luate şi la Şcoala Gimnazială nr. 308 şi la Şcoala Gimnazială nr. 190, acolo unde, tot miercuri, câte un elev a primit confirmarea infectării cu coronavirus. În aceste două cazuri, doar activităţile de învăţare la clasele din care făceau parte copiii au fost sistate fizic, iar colegii lor vor efectua cursuri în sistem online în următoarele 14 zile.

Bilanț coronavirus 23 septembrie - ziua unui nou record de îmbolnăviri 

În ultimele 24 de ore au fost raportate 1.767 de cazuri noi de COVID-19, cel mai mare număr de până acum al infecțiilor cu coronavirus. Până astăzi, 23 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 116.415  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), iar 4.550 au murit. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1