Scandalos! Cum vorbesc controlorii RATB cu o femeie: ”Hipopotamule!”

controlori.png

controlori ratb scandal
Femeia îl întreabă pe controlor de ce a jignit-o, spunându-i ”Hipopotamule!”
foto: captură

Scene incredibile în București, în dimineața zilei de vineri, 11 martie, la capătul liniei de tramvai 32, în Piața Unirii. Ocupați să amendeze un călător fără bilet, controlorii grupați în dreptul ușilor s-au arătat foarte iritați când o doamnă a încercat să se strecoare pe lângă ei, ca să coboare. De la iritare până la jigniri n-a fost decât un pas. ”Hipopotamule!” i-a aruncat peste umăr unul dintre controlori femeii.

Scenele incredibile surprinse de reporterii Click! s-au petrecut vineri dimineață, în jurul orei 9.30. Tramvaiul 32 ajunsese la capăt. Cum se întâmplă de obicei când controlorii prind un călător fără bilet, echipa bloca coborârea pentru a-l amenda pe împricinat.

O femeie care nu avea nicio legătură cu bărbatul pe care controlorii tocmai îl amendau a încercat să se strecoare spre ușă, pentru a coborî din tramvai. În trecere, a atins-o pe o controloare, care a reacționat imediat, țipând la femeie: ”Ce te împingi? Nu ai loc?” Colegii controlorii au uitat numaidecât că aveau treabă și s-au năpustit asupra femeii. ”Hipopotamule!”, i-a strigat unul dintre ei.

Într-o primă fază, femeia s-a blocat, apoi a pus mâna pe telefon să cheme un echipaj de poliție. ”De ce mă jigniți?” îi tot întreba femeia pe controlorii care, furioși că aceasta nu se lasă umilită și cheamă poliția în ajutor, au început s-o bruscheze.

Călătorii i-au sărit femeii în ajutor, atrăgându-le atenția controlorilor că au sărit calul. Nimic nu le-a putut potoli furia, nici măcar faptul că un redactor Click! i-a filmat în acțiune.

loading...
Loading...

Citește și

  • Dorel a comis-o din nou, în inima Transilvaniei, turnând asfalt peste şinele unui tramvai. S-a întâmplat asta în municipiul Cluj-Napoca, acolo unde cineva a filmat momentul în care un muncitor încerca să îndepărteze bitum proaspăt turnat peste o șină de tramvai.

  • tramvai timisoara

    Un accident grav a avut loc joi dimineaţă la Timişoara. Un tramvai al RATT s-a ciocnit cu o autoutilitară. În urma impactului vatmanul și nu mai puțin de 17 pasageri au fost răniți, conform polițiștilor. Impactul a avut loc în jurul orei 11.30 şi circulaţia în zonă a fost paralizată. Poliţia a deschis o anchetă.

  • Dacă te plimbi cu tramvaiul prin Geneva, ai mari şanse să auzi limba română. Şi nu oricum, ci sub forma unui cântec. Un clip cu doi români care cântă la bas şi acordeon, realizat recent în oraşul din Elveţia, a făcut încojurul internetului.

  • Un accident deosebit de grav a avut loc, marţi seară (19 ianuarie), în Capitală. Doi pietoni au fost loviţi de un tramvai, unul dintre aceştia fiind prins sub roţi. La faţa locului, au ajuns două echipaje SMURD şi unul de descarcerare care acordă îngrijiri uneia dintre victime.