Scandalos! Cum vorbesc controlorii RATB cu o femeie: ”Hipopotamule!”

Ultima actualizare:

    Femeia îl întreabă pe controlor de ce a jignit-o, spunându-i ”Hipopotamule!”foto: captură
Femeia îl întreabă pe controlor de ce a jignit-o, spunându-i ”Hipopotamule!”foto: captură

Scene incredibile în București, în dimineața zilei de vineri, 11 martie, la capătul liniei de tramvai 32, în Piața Unirii. Ocupați să amendeze un călător fără bilet, controlorii grupați în dreptul ușilor s-au arătat foarte iritați când o doamnă a încercat să se strecoare pe lângă ei, ca să coboare. De la iritare până la jigniri n-a fost decât un pas. ”Hipopotamule!” i-a aruncat peste umăr unul dintre controlori femeii.

Scenele incredibile surprinse de reporterii Click! s-au petrecut vineri dimineață, în jurul orei 9.30. Tramvaiul 32 ajunsese la capăt. Cum se întâmplă de obicei când controlorii prind un călător fără bilet, echipa bloca coborârea pentru a-l amenda pe împricinat.

O femeie care nu avea nicio legătură cu bărbatul pe care controlorii tocmai îl amendau a încercat să se strecoare spre ușă, pentru a coborî din tramvai. În trecere, a atins-o pe o controloare, care a reacționat imediat, țipând la femeie: ”Ce te împingi? Nu ai loc?” Colegii controlorii au uitat numaidecât că aveau treabă și s-au năpustit asupra femeii. ”Hipopotamule!”, i-a strigat unul dintre ei.

Într-o primă fază, femeia s-a blocat, apoi a pus mâna pe telefon să cheme un echipaj de poliție. ”De ce mă jigniți?” îi tot întreba femeia pe controlorii care, furioși că aceasta nu se lasă umilită și cheamă poliția în ajutor, au început s-o bruscheze.

Călătorii i-au sărit femeii în ajutor, atrăgându-le atenția controlorilor că au sărit calul. Nimic nu le-a putut potoli furia, nici măcar faptul că un redactor Click! i-a filmat în acțiune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net