Scandal într-un supermarket din sectorul 1! Un bărbat a fost reţinut

catuse.jpg

scandal supermarket barbat retinut
Agresorul a fost reţinut şi dus la audieri
foto: arhiva personală

O sesiune de cumpărături s-a terminat prost pentru un bărbat din Bucureşti, după ce sâmbătă seară, a provocat un scandal într-un supermarket din sectorul 1 al Capitalei. El a fost agresiv cu alte persoane, dar şi cu personalul magazinului. În urma conflictului, izbucnit din cauza faptului că bărbatul respectiv a spart o sticlă cu vin iar un angajat al magazinului i-a atras atenţia. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Poliţia Capitalei anunţă că, sâmbătă, în jurul orei 21.00, prin mai multe apeluri la 112 s-a sesizat că într-un supermarket din sectorul 1 un client este agresiv cu celelalte persoane aflate la cumpărături, dar şi cu personalul. La faţa locului s-au deplasat mai mulţi poliţişti de la Secţia 4, care l-au imobilizat pe bărbatul agresiv.

”Din primele date a rezultat că întreg conflictul ar fi pornit de la faptul că bărbatul a spart o sticlă cu vin, iar un agent de pază i-a atras atenţia. În momentul în care bărbatul a început să se manifeste agresiv faţă de paznic, mai mulţi clienţi ai magazinului au intervenit în sprijinul celui agresat. Ulterior au intervenit şi angajaţi ai societăţii ce asigura paza magazinului, fiind apelată şi Poliţia”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

În urma conflictului, un bărbat a necesitat îngrijiri medicale. De asemenea, o poartă de control a magazinului a fost deteriorată, reprezentanţii societăţii comerciale făcând plângere.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru lovire sau alte violente, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Bărbatul agresiv a fost reţinut.

loading...
Loading...

Citește și

 • magistratii, pensii speciale, pensionari de lux

  Pentru unii mumă, pentru alții ciumă. În timp ce un profesor, medic sau actor primește după o viață de muncă o pensie din care abia reușește să-și ducă traiul de zi cu zi, pensionarii speciali duc o viață de huzur.

 • anamaria prodan clinica vecina monica tatoiu

  Lansarea oficială a clinicii de estetică la care este asociată Anamaria Prodan a reaprins spiritele între sexy-impresară şi vecina ei, Monica Tatoiu (60 de ani). Marţi seara, în cartierul Francez, s-a lăsat cu ţipete şi ameninţări, iar invitaţii s-au speriat când au văzut de ce este în stare femeia de afaceri, aflată acum la pensie. Deranjată de vedetele sosite în număr mare, care şi-au lăsat maşinile pe strada pe care locuieşte, dar şi de mirosul de puceluşi şi berbecuţi la proţap, Monica Tatoiu a tunat şi a fulgerat continuu.

 • Tanara, PNL, Iasi, scandal

  Vis spulberat! O membră a Partidului Naţional Liberal Iaşi a pierdut dreptul de a candida pentru un post de consilier local, după ce colegii ei au primit, pe aplicaţia Facebook Messenger, fotografii cu ea în ipostaze intime. Tânăra a recunoscut că ea era în poze şi s-a adresat Poliţiei pentru a-l pedepsi pe cel care le-a divulgat.

 • relama, imagini, KFC, pitic, dezbracat, turnul chindia

  Un pitic dezbrăcat, încadrat de două tinere sexy, apare într-un spot publicitar la KFC difuzat în Germania. Scandalul s-a iscat în România din cauza faptului că spotul indecent a fost filmat în Turnul lui Vlad Ţepeş. Ceea ce i-a oripilat pe internauți.