Şansă! Câinele bătut într-un tramvai din Bucureşti poate fi adoptat. Cum poţi deveni stăpânul lui

Ultima actualizare:
Câinele bătut de stăpână într-un tramvai din Bucureşti va fi dat spre adopţie
Câinele bătut de stăpână într-un tramvai din Bucureşti va fi dat spre adopţie

Kara, câinele bătut cu bestialitate într-un tramvai din București, este acum în custodia Poliției Animalelor și își caută un alt stăpân. Autoritățile au confiscat bietul animal după ce au văzut cum era maltratat chiar de cea care ar fi trebuit să îl iubească și să-l îngrijească. Femeia a fost identificată după ce pe rețelele de socializare au apărut imagini din timpul agresiunii. Ea a fost amendată cu 2.000 de lei.

Kara este o cățelușă în vârstă de 8 luni, metis de pit bull, veselă și iubitoare. Este prietenoasă cu toată lumea și pare să fi uitat calvarul prin care a trecut în urmă cu o saptămână. A fost bătută cu bestialitate de stăpână pentru că nu ar fi ascultat-o și ar fi plecat de lângă ea. Acest gest a făcut-o pe femeie să își piardă cumpătul astfel că a lovit bietul animal cu pumnii, chiar în tramvai, în văzul tuturor. Pasagerii au filmat totul și au distribuit imaginile pe rețelele de socializare. 

Femeia a fost filmată în timp ce își bătea câinele
Femeia a fost filmată în timp ce își bătea câinele

Amendă usturătoare

Inspectorii de la Poliția Animalelor au identificat-o pe agresoare, au amendat-o cu 2.000 de lei şi i-au cerut să predea câinele.

Pe imaginile filmate de un călător se poate observa cum fata îl loveşte pe câine cu pumnii şi îl ceartă că a plecat de lângă ea.

"De ce ai fugit de mine? De ce ai fugit, nu ştii să stai lângă mine?", îl ceartă tânăra pe câine.

În urma discuțiilor purtate cu inspectorii Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) și inspectorii Serviciului Poliția Animalelor, proprietara a înțeles gravitatea faptelor sale.


    Femeia a fost filmată în timp ce își bătea câinelefoto: captura Facebook
Femeia a fost filmată în timp ce își bătea câinelefoto: captura Facebook

Familie iubitoare pentru Kara

Astfel a ajuns Kara în grija angajaţilor ASPA, iar aceştia îi caută acum o familie iubitoare care să-l adopte, care îi poate oferi spațiu suficient de mișcare, plimbări lungi în parc și de ce nu, activități sportive. Noii proprietari trebuie să nu uite din vedere că în acest moment Kara este un pui, care poate crea neplăceri dacă este lăsată singură în casă. Totodată trebuie știut că nu se înțelege cu pisicile, dar iubește mult oamenii și copiii în special. Familia adoptatoare trebuie să fie responsabilă și să-și asume acest câine până la finalul vieții lui.

”Un câine trebuie educat, dar nu prin bătaie, ci cu răbdare. Proprietarul unui câine este dator să îl educe, să îl îngrijească și să îl iubească. Nu doar în momentele în care este ascultător, ci și atunci când greșește”, a transmis ASPA care a subliniat ca va monitoriza adopția patrupedului şi va acorda sprijin noii familii ori de câte ori este nevoie .

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net