Robbie Williams, accident cu maşina înainte de concert

Ultima actualizare:

    Robbie Williams a fost implicat în accident în timp ce se afla în această dubiţă Fotografii: Mediafax/ Click!
Robbie Williams a fost implicat în accident în timp ce se afla în această dubiţă Fotografii: Mediafax/ Click!

Plimbare cu peripeţii! Robbie Williams a avut parte de un adevărat şoc, cu doar câteva ore înainte de concert. În timp ce se afla în maşina sa, şoferul a lovit un alt autoturism pe Calea Victoriei, din Capitală.

Joi seara, la ora 18.00, a pus piciorul pe pământ românesc. Nu a ieşit la distracţie, ci şi-a petrecut toată noaptea la hotelul Radisson, din Bucureşti, acolo unde a fost cazat. Abia a doua zi, cu câteva ore înainte de spectacol, a pornit într-o mică plimbare cu duba neagră, Volkswagen Multivan. La volan se afla şoferul său, iar el stătea în dreapta, când, la un moment dat, în timp ce se îndrepta spre Piaţa Constituţiei, s-a auzit o bubuitură. Garda de corp a artistului nu a fost atentă şi a tamponat un autoturism care circula regulamentar, pe Calea Victoriei. Păţania a fost povestită chiar de victima cântăreţului, culmea, tot un artist. 

Robert Magheti a fost basistul trupei Sistem până în 2012, când formaţia s-a destrămat
Robert Magheti a fost basistul trupei Sistem până în 2012, când formaţia s-a destrămat

Vorbim despre Robert Magheti, fostul basist de la trupa Sistem. Ca să nu fie chemată Poliţia şi să scape repede din încurcătură, megastarul a scos din buzunar invitaţii VIP, în zona Diamond, unde un bilet a costat 680 de lei. “Să te acroşeze în trafic garda de corp a lui Robbie Williams, cu el în dreapta, bineînţeles, şi să primeşti invitaţii la Diamond în semn de constatare amiabilă... De fapt, asta înseamnă să fii mafiot!”, a scris, pe Facebook, Robert. 

Peste 60.000 de fani au participat vineri la cel mai mare spectacol din România, din acest an. Cântăreţul a fost într-o formă de zile mari, a cântat fără greşeală şi i-a lăsat pe spectatori fără cuvinte. Nu a întârziat nici măcar un minut. La ora 21.00 şi-a făcut apariţia în faţa fanilor, iar la ora 22.55 a părăsit scena. Sâmbătă dimineaţă, Robbie a plecat din ţara noastră, escortat de şase motociclişti şi o coloană de furgonete. 

Imagini cu coloana cu care se deplasa Robbie

Delia s-a plâns de sonorizare

Ce artist român nu şi-ar fi dorit să cânte în deschiderea show-ului lui Robbie Williams? Norocoasa a fost Delia, care însă a avut parte de momente mai puţin plăcute pe scena amenajată în Piaţa Constituţiei. În mijlocul unei piese, instalaţia de sunet a cedat, iar vocea ei nu s-a mai auzit câteva minute. Ulterior, lucrurile s-au remediat, însă, spre nemulţumirea ei, boxele nu erau date la maximum şi vocea nu se auzea suficient de puternic. ”Aşa se întâmplă când eşti în deschidere, cânţi pe jumătate din boxe”, a spus Delia la microfon, vizibil deranjată de situaţia în care a fost pusă.

90 de minute la coadă pentru o bere

Probleme nu au fost doar pentru Delia, pe scenă, ci şi pentru cei peste 60.000 de fani ai lui Robbie prezenţi la concert. Cei mai mulţi dintre ei au stat la cozi mai bine de o oră pentru a-şi lua de băut. Au fost amplasate foarte puţine corturi (în jur de 20) de unde oamenii îşi puteau lua apă, sucuri, bere şi alte băuturi alcoolice. S-au format rânduri de sute de persoane, ceea ce a însemnat pentru mulţi o bună parte a spectacolului ratată. Ca să-şi ceară scuze pentru lipsa de organizare, producătorul de bere care s-a ocupat cu distribuţia băuturilor a anunţat că le va da celor care vor face dovada faptului că au fost la concert (n.r. care prezintă biletul) câte şase beri. Compania a luat această decizie ca urmare a miilor de plângeri depuse la ANPC.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net