Revoltător! Spitalele suport Covid Matei Balș și Colentina, fără apă și căldură. Bolnavii stau în frig

Ultima actualizare:

    Foto Pixabay.com
Foto Pixabay.com

Două dintre cele mai mari spitale suport COVID-19 din Capitală - Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş şi Spitalul Colentina - au rămas fără căldură şi apă caldă, vineri, 4 decembrie, pacienții bolnavi stând în frig.

Acest lucru s-a întâmplat după ce alimentarea cu agent termic a fost întreruptă de Termoenergetica, o informaţie confirmată de reprezentanţii Ministerului Sănătăţii.

„Am luat legătura cu reprezentanţii institutului Matei Balş, care au confirmat că au primit o înştiinţare din partea Companiei Municipale Termornergetica prin care li se semnala că astăzi, intre orele 09.00-24.00, va fi întreruptă alimemtarea cu agent termic (căldură şi apă caldă) din cauza unor avarii. În aceeasi situaţie este si Spitalul Colentina", a transmis Ministerului Sănătăţii.

„Să îi ajute cineva! Li s-au dat pilote dar ei sunt semi-conştienţi şi nu realizează când se dezvelesc! Li s-a spus că va dura 2-3 zile, nu se poate să îi lăsaţi în frig!”, a semnalat o tânără din Bucureşti pe pagina sa de Facebook, cerând ajutor pentru bolnavii conectaţi la oxigen care n-ar trebui să stea în frig.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net