Revoltător! Spitalele suport Covid Matei Balș și Colentina, fără apă și căldură. Bolnavii stau în frig

hospital-1802679_1920.jpg

Foto Pixabay.com

Două dintre cele mai mari spitale suport COVID-19 din Capitală - Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş şi Spitalul Colentina - au rămas fără căldură şi apă caldă, vineri, 4 decembrie, pacienții bolnavi stând în frig.

Acest lucru s-a întâmplat după ce alimentarea cu agent termic a fost întreruptă de Termoenergetica, o informaţie confirmată de reprezentanţii Ministerului Sănătăţii.

Spitalele Matei Balș și Colentina, fără apă și căldură

„Am luat legătura cu reprezentanţii institutului Matei Balş, care au confirmat că au primit o înştiinţare din partea Companiei Municipale Termornergetica prin care li se semnala că astăzi, intre orele 09.00-24.00, va fi întreruptă alimemtarea cu agent termic (căldură şi apă caldă) din cauza unor avarii. În aceeasi situaţie este si Spitalul Colentina", a transmis Ministerului Sănătăţii.

„Să îi ajute cineva! Li s-au dat pilote dar ei sunt semi-conştienţi şi nu realizează când se dezvelesc! Li s-a spus că va dura 2-3 zile, nu se poate să îi lăsaţi în frig!”, a semnalat o tânără din Bucureşti pe pagina sa de Facebook, cerând ajutor pentru bolnavii conectaţi la oxigen care n-ar trebui să stea în frig.

 

Loading...