Restricții sanitare și în 13 localități din Ilfov. Se închid restaurantele, cafenelele, cluburile

Ultima actualizare:

    Prefectul de Ilfov, Daniel Tudorel Zamfir când a fost instalat de premierul Ludovic OrbanFoto: chiajna.info
Prefectul de Ilfov, Daniel Tudorel Zamfir când a fost instalat de premierul Ludovic OrbanFoto: chiajna.info

Se îngroașă gluma. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis miercuri restricții sanitare în 13 localități din Ilfov. Printre acestea se află Bragadiru, Corbeanca, Voluntari, Chitila și Voluntari.

Președintele Comitetului pentru Situații de Urgență din Ilfov, prefectul Daniel Tudorel Zamfir a anunţat, miercuri, că în 13 localități din preajma Capitalei a fost suspendată activitatea agenţilor economici care desfăşoară activităţi de tipul restaurante şi cafenele.

Care sunt localitățile vizate de restricții

”Sunt 13 localităţi: Berceni,Brăneşti, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Corbeanca, Dascălu, Domneşti, Măgurele, Otopeni, Popeşti-Leordeni şi Voluntari. Nu toate au aceeaşi incidenţă cumulată în ultimele 14 zile, este diferită, dar toate o au peste 1,5 la mie”, a afirmat potrivit news.ro, prefectul Daniel Tudorel Zamfir. Reprezentantul guvernului în Ilfov a menţionat că situaţia în aceste localităţi va fi reevaluată după două săptămâni.

Restricțiile din Ilfov depind de cele din București

“Nu uitaţi că Ilfovul are o specificitate aparte, dispunerea geograafică este în jurul Bucureştiului. O mare parte dintre cei care au buletin de Bucureşti locuiesc în Ilfov şi nu şi-au schimbat buletinele, de aceea şi raportările sunt făcute diferit şi trebuiesc lucrurile abordate în mod diferit pentru că o localitate deşi are trecut în documente un anumit număr de locuitori, în localitatea respectivă sunt mult mai multe persoane care dorm sau au locuinţele în zona respectivă”, a explicat prefectul.“S-a luat măsura, ca şi la Bucureşti, în apropierea şcolilor, la mai puţin de 50 de metri distanţă de şcoli. Am luat în calcul nu doar şcolile ci şi instituţiile publice, unde merg oamenii pentru a rezolva problemele şi se fac aglomerări. Trebuie să luăm măsuri suplimentare şi în preajma acestor instituţii”, a spus prefectul Zamfir.

Citiți și

Restricții în București din 7 octombrie: se închid restaurantele la interior și masca devine obligatorie în jurul școlilor

Coronavirus. Noi restricții ar putea fi adoptate în București. Propunerile DSP, dezbătute marți

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net