Reacția Uber după ce trei șoferi ai firmei au fost acuzați că au bătut un taximetrist

Ultima actualizare:

    Uber respine acuzațiile aduse de taximetristFoto: Business of Apps
Uber respine acuzațiile aduse de taximetristFoto: Business of Apps

Polițiștii care lucrează în cadrul secției 14 de Poliție, în colaborare cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, fac cercetări după ce un taximetrist a fost bătut de trei șoferi UBER. Agresiunea a avut loc în fața unui club renumit din Capitală.

Trei șoferi ai firmei UBER au bătut un taximetrist, în fața unui club din București. Taximetristul a cerut ajutorul colegilor, care au ajuns la locul faptei să-l ajute și au sunat la seviciul unic de urgență 112 pentru ca cel rănit să primească ajutorul necesar. Șoferii UBER au fugit de la fața locului înainte ca polițiștii și o ambulanță SMURD să sosească.

 „Am ajuns la bătăi de stradă și la anarhie, din cauza intereselor politicienilor are au blocat în ultimii ani modificarea Legii Taximetriei. Asistăm la începutul haosului în România, ca urmare a incompetenței politicienilor din ultimii ani. Se știe cine conduce firma UBER în România, se știe că se face lobby, fără a exista o lege în acest sens în România, dar niciun politician nu dorește să modifice legea, astfel încât să lase autoritățile să oprească pirateria. Ordonanța de urgență promisă de ultimii trei miniștri ai Transporturilor nu s-a mai dat, iar pentru noi este foarte clar că nu există voință politică în acest sens. În campania electorală din 2016 am constatat că absolut toți liderii politici au preluat această temă, de interes la momentul respectiv, apoi au abandonat subiectul. Deputații USR au promis că vor depune un proiect de lege, dar nu au mai spus nimic despre această inițiativă, în ultimele trei luni”, a fost opinia lui Vasile Ștefănescu, președinte C.O.T.A.R. Mai mult decât atât, el a dezminițit informația și a subliniat că UBER condamnă vehement orice formă de manifestare violentă. “Informația nu este adevărată. Am făcut verificări și cele trei numere de înmatriculare care apar în înregistrarea video nu se află în baza noastră de date cu șoferi parteneri. Întotdeauna vom condamna ferm orice formă de violență și credem că Bucureștiul are nevoie și de servicii de taxi și de soluții alternative de transport, precum UBER, a conchis acesta, potrivit digi24.ro.

image
image
image
image
image
image
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net