Masca devine obligatorie în Capitală! Ieșirile în Centrul Vechi nu vor mai fi la fel

centrul_vechi.jpg

centrul vechi
Purtarea măștii va deveni oblihatorie în zona pietonală a Centrului Vechi
Sursă foto: InquamPhotos

Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă (CMSU) a decis, luni, ca purtarea măştii de protecţie să devină obligatorie în zona pietonală a Centrului Vechi al Capitalei, în pieţe, târguri, staţii STB şi CFR, a declarat luni, purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului - Municipiul Bucureşti, Mariana Stancu-Ţipişcă.

Cine va dori să iasă în Centrul Vechi va fi nevoit să poarte masca de protecție pentru a nu fi sancționat de oamenii legii.
„S-a hotărât purtarea obligatorie a măştii de protecţie pe toată durata zilei în zona delimitată ca fiind Centrul Vechi, în toată zona pietonală. S-a decis obligativitatea purtării măştii de protecţie în pieţe, în târguri şi în expoziţii, pe toată durata desfăşurării expoziţiei, târgurilor de către toate persoanele. S-a hotărât purtarea obligatorie a măştii în staţiile STB, în gări, staţii CFR, peroane, autogări, staţii de auto, taximetre”, a spus Mariana Stancu-Ţipişcă, potrivit hotnews.ro.

Organizatorii de evenimente, obligați să pună la dispoziţia publicului măşti de protecţie

Ea a informat că s-a stabilit pentru organizatorii de evenimente sau spectacole obligativitatea de a pune la dispoziţia publicului măşti de protecţie. De asemenea, purtătorul de cuvânt a precizat că s-a decis obligativitatea participanţilor la evenimente, la spectacole de a purta măşti de protecţie pe toată durata respectivelor manifestări, de la accesul în zonă şi până la ieşirea din aceasta.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1